Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Γιώργος Χριστόπουλος: 10+1 λόγοι…

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ: δύο πρακτικά βοηθήματα
- Δηλώσεις Φυσικών Προσώπων
- Δηλώσεις Νομικών Προσώπων

Με την υπογραφή της ευθύνης απέναντι στη δουλειά των συναδέλφων Λ/Φ

  

Ποιοι είναι οι 10+1 λόγοι που προτίμησαν και φέτος οι συνάδελφοι τα βιβλία μας:

1. Βάλαμε και κάναμε πράξη το σύνθημα «πιο πρακτικά δεν γίνεται»

2. Είναι πλούσια στην αναγκαία ύλη που θέλει ο Λογιστής - Φοροτεχνικός

3. Είναι επίκαιρα με όλες τις αλλαγές στις διατάξεις και στα έντυπα

4. Είναι πρακτικά και εύχρηστα στην κατάταξη της ύλης

5. Δίνουν απαντήσεις σε κάθε θέμα που κρύβει «γρίφους και παγίδες»

6. Αποκωδικοποιούν τα «δύσκολα» των δηλώσεων

7. Έχουν βοηθητικούς πίνακες για κάθε περίπτωση

8. Όλες οι αναλύσεις από τα απλά ως τα πιο δύσκολα παραπέμπουν στις αποφάσεις, ερμηνευτικές (πολ.) και απαντήσεις της Φορολογικής Διοίκησης για τεκμηρίωση και αξιοπιστία

9. Έχουν αρκετές ασκήσεις με αναλυτικά παραδείγματα συμπλήρωσης όλων των εντύπων Ε1, Ε2, Ε3 με τη λειτουργία του πίνακα Κ, κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης, έντυπο Ν. (για ατομική επιχείρηση, για εταιρεία με απλογραφικά βιβλία, για εταιρεία με διπλογραφικά, για νομικά πρόσωπά μη κερδοσκοπικά, για ανώνυμη εταιρεία)

10. Έχετε δωρεάν πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή που με πρότυπη ψηφιακή μέθοδο επεξεργασίας, βλέπετε το βιβλίο για τα νομικά πρόσωπα, τα έντυπα Ε2, Ε3, και Ν, όπου πατώντας σε κάθε κωδικό ανοίγει τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη σωστή συμπλήρωση των δηλώσεων.

..και ο 11ος λόγος:

Τι είπαν για τη συγγραφική δουλεία μας μεταξύ των πολλών φίλων οι έγκριτοι κόμβοι (e-forologia kai taxheaven):

Ο Γιάννης Μίχος (Oικονομολόγος, πρόεδρος Epsilon net, Διευθυντής Επιστημονικής Ομάδας), σημειώνει: «Τα παραδείγματα, οι ερωτήσεις και απαντήσεις, με τις πληροφορίες και την επεξεργασία των εντύπων, δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο βοήθημα, το οποίο είμαι βέβαιος πως θα αγκαλιάσουν και πάλι όλοι οι Λογιστές» και

Ο Κωνσταντίνος Γραβιάς με τον Κωνσταντίνο Κουλογιάννη (taxheaven), μας αξιολογούν: «Μέσα από τον καινούργιο χρηστικό οδηγό που κρατάτε στα χέρια σας είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε λύσεις σε πολλούς «γρίφους» που σας βασανίζουν κάθε χρόνο κατά τη σύνταξη και την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων»

Βασίλης Καμπάνης Πρόεδρος Π.Ο.Φ.Ε.Ε.:

Επί σειρά ετών, ο συγγραφέας και φίλος, Γιώργος Χριστόπουλος, είναι από τους συναδέλφους που προσφέρουν από πολλά μετερίζια ως δάσκαλος αλλά και ταυτόχρονα αγωνιστής για το κοινό καλό του κλάδου.

Θεωρώ ότι το πόνημα αυτό είναι μια εξαιρετική δουλειά την οποία οι συνάδελφοι πρέπει να αγκαλιάσουν και να δώσουν στον συγγραφέα το κίνητρο που χρειάζεται για να συνεχίσει να προσφέρει με το ίδιο πάθος.


Πληροφορίες - Παραγγελίες
210 672 1585 - 210 672 7149
e-mail: [email protected]


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο