Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Στο 23,3% το ποσοστό ανεργίας στο πρώτο τρίμηνο του έτους σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤΗ Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα της Έρευνας Εργατικού Δυναμικοί για το Α' τρίμηνο του 2017. Επισημαίνεται ότι οι εκτιμήσεις που παρουσιάζονται σε αυτό το δελτίο τύπου βασίζονται στην τριμηνιαία Έρευνα Εργατικού Δυναμικού και δεν είναι εποχικά διορθωμένες.

Αναλυτικότερα, κατά το Α' τρίμηνο του 2017:

■ Ο αριθμός των απασχολουμένων ανήλθε σε 3.659.250 άτομα και των ανέργων σε 1.114.715 άτομα.

■ Το ποσοστό ανεργίας ήταν 23,3%, έναντι 23,6% του προηγούμενου τριμήνου (Δ' τρίμηνο του 2016) και 24,9% το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους (Α' τρίμηνο 2016).

■ Η απασχόληση αυξήθηκε κατά 0,3%, σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, και κατά 1,5%, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

■ Ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε κατά 0,8%, σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, και κατά 6,7%, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.Ολόκληρο το δελτίο τύπου ως συνημμένο αρχείο


Ετικέτες για αναζήτηση ανεργία ΕΛΣΤΑΤ απασχόληση


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο