Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κινητοποιήσεις αύριο λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και απεργίες σε όλους τους εργασιακούς κλάδους λόγω του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και απεργίες σε όλους τους εργασιακούς κλάδους λόγω του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν αύριο συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως στις 11 το πρωί, την οποία θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Οικονομίας, στέλνοντας μήνυμα προς την κυβέρνηση για τις ιδιωτικοποιήσεις, το ασφαλιστικό αλλά και τους χαμηλούς μισθούς.

Μισή ώρα νωρίτερα, το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει τη δική του πορεία στην Πλατεία Συντάγματος, καλώντας τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Ανάλογες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας.

Μετ εμποδίων η κίνηση με τα μέσα μεταφοράς.

Χωρίς μπλε λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ θα παραμείνει αύριο η Αθήνα, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα συμμετάσχουν στην απεργία της ΓΣΕΕ.
Οι υπάλληλοι του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 5 μέχρι τις 9 το πρωί.

Τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια, ωστόσο όπως διευκρίνισαν οι λιμενεργάτες θα επιτρέπονται τα πλοία που επιστρέφουν από τα νησιά, να προσεγγίζουν τα λιμάνια του λεκανοπεδίου.

 Τα τρένα θα εξυπηρετούν μόνο κοινωνικές ανάγκες και πιο συγκεκριμένα, το δρομολόγια που θα λάβουν χώρα είναι :

Ε 500, Ε 501 στην γραμμή Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Αθηνών
604, 613 στη γραμμή Θεσσαλονίκης-Δικαίων-Θεσσαλονίκης
741/765,766/746 στη γραμμή Θεσσαλονίκης-Φλώρινας/Κοζάνης-Θεσσαλονίκης 4324/302 και 305/4357 στη γραμμή Πειραιά-Κιάτου-Πάτρας-Καλαμάτας-Κιάτου-Πειραιά.

Μία πτήση ανά προορισμό θα πραγματοποιεί η Ολυμπιακή Αεροπορία, τόσο για το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό. Για πληροφορίες οι επιβάτες των Ολυμπιακών Αερογραμμών μπορούν να απευθύνονται στο κέντρο κρατήσεων της εταιρείας στα τηλέφωνα 210 9666666 και (με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα) 801 11 44444.

Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο