Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για συμμετοχή σε ημερίδα παρουσίασης του Νέου Taxinet.

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. συμμετείχε στην σημερινή εκδήλωση που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών εκπροσωπούμενη από τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κο Βασίλειο Καμπάνη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε. Αττικής κο Νικόλαο Αυλωνίτη.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Ιουλιανού 42 – 46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.104 34
Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446
E – mail: [email protected] Ιστοσελίδα: www.pofee.gr
ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94
Πέμπτη, 17 Απριλίου 2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. συμμετείχε στην σημερινή εκδήλωση που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών εκπροσωπούμενη από τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κο Βασίλειο Καμπάνη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε. Αττικής κο Νικόλαο Αυλωνίτη.

Το σημαντικότερο γεγονός ήταν η παρουσίαση της εγγραφής και μελλοντικής πιστοποίησης των Λογιστών – Φοροτεχνικών στο TAXISnet και έγινε ανταλλαγή απόψεων για την μαζική υποβολή των πάσης φύσεως δηλώσεων των πελατών μας, στην διάρκεια της οποίας, οι εκπρόσωποί μας επεσήμαναν τα προβλήματα που δημιουργούνται, στην πράξη, κατά την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων, επαναλαμβάνοντας μια σειρά συναφή αιτήματα.

Κρίνουμε αναγκαίο να αναφέρουμε την ηθική ικανοποίηση που αισθανόμαστε βλέποντας να υλοποιείται – μάλλον μέσα στο 2008 - μια «σταθερή» πρόταση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για την πιστοποίηση όλων των Συναδέλφων, που ασκούν νόμιμα το επάγγελμά μας, στο TAXISnet, ένα αίτημα δίκαιο και εύλογο που τώρα ωρίμασε καθώς «επεξεργαζόταν» από τις αρμόδιες υπηρεσίες εδώ και 8 χρόνια.

Επίσης έγινε παρουσίαση και συζήτηση για τις μελλοντικές υπηρεσίες και δυνατότητες του νέου TAXISnet, το οποίο θα λειτουργήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η σταθερή άποψή μας είναι ότι θεωρούμε θετική και εποικοδομητική οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται προς το στάδιο της πλήρους ολοκλήρωσης της «e-DOY» (ο τίτλος που χρησιμοποιεί η Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) που θα έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της γραφειοκρατίας αλλά και της παραοικονομίας.


Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Πανίδης Αβραάμ Πατέλης Γ. Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο