Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σ.Ο.Λ.-Ν.Θ.: Τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών εισοδημάτων 2017Δωδεκανήσου 7
2310-513875
[email protected]
www.solnth.gr

Θεσσαλονίκη, 18-5-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ


ΘΕΜΑ: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ 2017

Μετά από πρόστιμα που καταλογίζονται από τις κατά τόπους εφορίες σε πολλούς συναδέλφους, σχετικά με τις τροποποιητικές δηλώσεις των εισοδημάτων παρελθόντων ετών, σας ενημερώνουμε ότι η εφαρμογή στο taxis δεν έχει ανοίξει ακόμη. Όσοι συνάδελφοι πιεζόμενοι από τους πελάτες τους για άμεση υποβολή, στέλνουν τροποποιητικές δηλώσεις, παρόλο που υπάρχει η προειδοποίηση ότι η δήλωση είναι εκπρόθεσμη, λαμβάνουν το πρόστιμο του 4174/2013 των 102,4 ευρώ το οποίο δεν γίνεται να διαγραφεί ούτε από τον έφορο.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να περιμένουν να ανοίξει η εφαρμογή του taxis και μετά να υποβάλλουν τις δηλώσεις που αφορούν εισοδήματα παρελθόντων ετών. Θα υπάρχει χρόνος μέχρι τέλος του έτους να υποβληθούν χωρίς πρόστιμο.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Β. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η Γενική Γραμματέας
Μ. ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο