Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίαςΑθήνα, 17 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
 
Στοχευμένοι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας

 
Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με στελέχη του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε συνεργασία με στελέχη του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, διενήργησαν χθες (Τρίτη 16 Μαΐου), ταυτόχρονους ελέγχους σε επιχειρήσεις σε (4) περιοχές της Αττικής.

Συνολικά διενεργήθηκαν έλεγχοι σε (30) επιχειρήσεις, όπου διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε (12) περιπτώσεις και συγκεκριμένα:
· Σε επιχείρηση εμπορίας κρεάτων δεν βρέθηκε πρόγραμμα εργασίας.
· Σε (4) πρατήρια υγρών καυσίμων, να απασχολούνται (4) εργαζόμενοι αντίστοιχα εκτός ωραρίου και ένας σε ημέρα που είχε ρεπό.
· Σε καφέ – εστιατόριο, να απασχολείται εργαζόμενος εκτός ωραρίου.
· Σε επιχείρηση εμπορίας υποδημάτων και τουριστικών ειδών, να απασχολείται εργαζόμενος σε ημέρα που είχε ρεπό.
· Σε τουριστικό γραφείο να απασχολούνται (2) εργαζόμενοι εκτός δηλωθέντος ωραρίου.
· Σε εργαστήριο καλτσών, να απασχολούνται (2) αδήλωτοι εργαζόμενοι.
· Σε επιχείρηση φασόν ενδυμάτων, να απασχολούνται (5) εργαζόμενοι εκτός ωραρίου.
· Σε επιχείρηση εμπορίας φυτών, να απασχολείται εργαζόμενος σε ημέρα που είχε ρεπό.
· Σε οπωροπαντοπωλείο, να απασχολείται εργαζόμενος εκτός ωραρίου ενώ δεν επιδείχθηκε πίνακας για (3) εργαζόμενους.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο