Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

H Data Communication υποστηρικτής του 3rd Energy Commodities ConferenceΔελτίο Τύπου

17 Μαΐου 2017

H Data Communication υποστηρικτής του 3rd Energy Commodities Conference

Η Data Communication Α.Ε., στρατηγικός συνεργάτης σημαντικών παικτών της αγοράς ενέργειας, υποστήριξε δυναμικά το 3o Energy Commodities Conference που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 12 και 13 Μαΐου, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς.

Το 3o Energy Commodities Conference αποτέλεσε τόπο συνάντησης και ενημέρωσης όλων των ενδιαφερόμενων φορέων, όπου εκπρόσωποι της Data Communication είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με σημαντικά  στελέχη και φορείς, σχετικά με ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στον κλάδο της διανομής και εμπορίας φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας. Στην ατζέντα του συνεδρίου τέθηκαν κυρίαρχα ζητήματα της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας και οι εξελίξεις στον ενιαίο ευρωπαϊκό ενεργειακό χώρο.

Να σημειωθεί ότι η Data Communication έχει προχωρήσει στην υλοποίηση του Energy Dynamics Accelerator, μιας ολοκληρωμένης λύσης αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη αγορά. Βασισμένη στην κορυφαία διεθνώς πλατφόρμα Microsoft Dynamics CRM για τη διαχείριση των Πωλήσεων, της Εξυπηρέτησης και του Μάρκετινγκ και ενσωματώνοντας πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών και εξειδικευμένη λειτουργικότητα. Tο Energy Dynamics Accelerator καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επιχειρήσεων της ενέργειας, είτε είναι Eταιρίες Παροχής Ενέργειας είτε Διαχειριστές Δικτύου, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και την αύξηση της αποδοτικότητας. Παράλληλα, όντας λύση πλήρως παραμετροποιήσιμη προσφέρει απεριόριστη ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Data Communication είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους ISVs της Microsoft στην Ελλάδα, με εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο ήδη από το 2011.
 

 
Λίγα λόγια για την Data Communication         

Με έτος ίδρυσης το 1987 και περισσότερες από 40 .000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 21.000 πελάτες στο ενεργητικό της, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, όπου απασχολεί 130 στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο