Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σ.Ο.Λ.-Ν.Θ.: Κάλεσμα στην 24ωρη γενική απεργία της 17ης Μαΐουτηλ. 2310-513875
fax 2310-534463
email: [email protected]
www.solnth.gr

ΚΑΛΕΣΜΑ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης απευθύνει κάλεσμα ενότητας και συμμετοχής στην 24ωρη γενική απεργία της 17ης Μαΐου προς τα μέλη του, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους.

Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι κατά των νέων μνημονιακών μέτρων που θα πλήξουν ανεπανόρθωτα την Κοινωνία μας. Να εναντιωθούμε στις πολιτικές που εντείνουν την ύφεση και ισοπεδώνουν το σύνολο των εργαζομένων και του επιχειρηματικού κόσμου. Είναι αναγκαίο να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας στην ανάπτυξη. Επιβάλλεται να αντισταθούμε στην αποδόμηση του Κοινωνικού Κράτους.

Καλούμε όλους τους Συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς να δώσουν ένα δυναμικό παρών στις απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017. Προτείνουμε συνάντηση όλων μας, στις 10.30 έξω από το Π.Τ.Κ.Μ. του Ο.Ε.Ε.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η Γενική Γραμματέας
ΜΑΡΙΑ ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο