Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Κάλεσμα Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ν. Ηλείας για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στις 17 Μαΐου 2017Πύργος, 16 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: Κάλεσμα Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ν. Ηλείας για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στις 17 Μαΐου 2017

Το Δ.Σ. της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Ηλείας αποφασίζει, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την ανακοίνωση της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και συνταυτιζόμενη με τους υπόλοιπους συλλόγους, τη συμμετοχή της στην γενική απεργία στις 17 Μαΐου και καλεί τα μέλη της και όλους τους συναδέρφους να κλείσουν τα γραφεία τους την ημέρα αυτή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική που ακολουθείται και τα νέα επώδυνα μέτρα που έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή.


Με τιμή
Το Δ.Σ. της ΕΛΦΕΕ Ν. Ηλείας

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο