Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Γ. Χριστόπουλος και Γ. Παπαδημητρίου στην Καρδίτσα αύριο, Τρίτη 16/05

Η Καρδίτσα θα είναι ο επόμενος προορισμός του έγκριτου φοροτεχνικού και συνεργάτη του κόμβου TaxHeaven Γιώργου Χριστόπουλου.

Αύριο Τρίτη 16.5.2017, ο Γιώργος Χριστόπουλος, θα βρεθεί στην Καρδίτσα, προσκεκλημένος από τον Σύλλογο Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Ν. Καρδίτσας (Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Κ) όπου με τον επίσης έγκριτο Φοροτεχνικό και συνεργάτη του κόμβου TaxHeaven, Γιώργο Παπαδημητρίου, οι Λ/Φ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ακόμη επίκαιρο σεμινάριο, πλούσιο σε ύλη, για το οποίο ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου, υπόσχεται, να επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά το καλό αποτέλεσμα μέσα από την υπεύθυνη διοργάνωση και τις αυστηρές απαιτήσεις.

Στο αντίποδα αυτών των προδιαγραφών οι εισηγητές προσθέτουν: «Πέρα από τα παραδείγματα με τις ασκήσεις επί των εντύπων και πέρα από τους χρηστικούς πίνακες, θα προσπαθήσουμε (ο Γιώργος Παπαδημητρίου με την εμπειρία του στα αγροτικά και ο Γιώργος Χριστόπουλος στη φορολογία Φ.Π. και Ν.Π.), να δώσουμε  απαντήσεις σε ιδιότυπες περιπτώσεις με «γρίφους και παγίδες».

Σίγουρα όμως οι δύο εισηγητές θα παρουσιάσουν και τη συγγραφική τους δουλειά, ο Γιώργος Χριστόπουλος το νέο του βιβλίο: «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 2017 – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ» και ο Γιώργος Παπαδημητρίου το βιβλίο «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ» το οποίο φέρει και την υπογραφή του γνωστού και έγκριτου Ορκωτού Ελεγκτή Κώστα Νιφορόπουλου.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σχετική ανακοίνωση ως συνημμένο αρχείο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο