Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Γ. Χριστόπουλος και Γ. Παπαδημητρίου στην Καρδίτσα αύριο, Τρίτη 16/05

Η Καρδίτσα θα είναι ο επόμενος προορισμός του έγκριτου φοροτεχνικού και συνεργάτη του κόμβου TaxHeaven Γιώργου Χριστόπουλου.

Αύριο Τρίτη 16.5.2017, ο Γιώργος Χριστόπουλος, θα βρεθεί στην Καρδίτσα, προσκεκλημένος από τον Σύλλογο Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Ν. Καρδίτσας (Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Κ) όπου με τον επίσης έγκριτο Φοροτεχνικό και συνεργάτη του κόμβου TaxHeaven, Γιώργο Παπαδημητρίου, οι Λ/Φ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ακόμη επίκαιρο σεμινάριο, πλούσιο σε ύλη, για το οποίο ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου, υπόσχεται, να επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά το καλό αποτέλεσμα μέσα από την υπεύθυνη διοργάνωση και τις αυστηρές απαιτήσεις.

Στο αντίποδα αυτών των προδιαγραφών οι εισηγητές προσθέτουν: «Πέρα από τα παραδείγματα με τις ασκήσεις επί των εντύπων και πέρα από τους χρηστικούς πίνακες, θα προσπαθήσουμε (ο Γιώργος Παπαδημητρίου με την εμπειρία του στα αγροτικά και ο Γιώργος Χριστόπουλος στη φορολογία Φ.Π. και Ν.Π.), να δώσουμε  απαντήσεις σε ιδιότυπες περιπτώσεις με «γρίφους και παγίδες».

Σίγουρα όμως οι δύο εισηγητές θα παρουσιάσουν και τη συγγραφική τους δουλειά, ο Γιώργος Χριστόπουλος το νέο του βιβλίο: «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 2017 – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ» και ο Γιώργος Παπαδημητρίου το βιβλίο «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ» το οποίο φέρει και την υπογραφή του γνωστού και έγκριτου Ορκωτού Ελεγκτή Κώστα Νιφορόπουλου.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σχετική ανακοίνωση ως συνημμένο αρχείο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο