Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο.Ι.Υ.Ε.: «Η συμφωνία περιλαμβάνει το ελεύθερο άνοιγμα των καταστημάτων για όλες τις Κυριακές της θερινής περιόδου στους Δήμους Αθήνας, Πειραιά, στο ιστορικό κέντρο Θεσσαλονίκης, στο παραλιακό μέτωπο Αττικής, και πέριξ του Αεροδρομίου»

8 Μάιου 2017 Σχόλια
Ο.Ι.Υ.Ε.: «Η συμφωνία περιλαμβάνει το ελεύθερο άνοιγμα των καταστημάτων για όλες τις Κυριακές της θερινής περιόδου στους Δήμους Αθήνας, Πειραιά, στο ιστορικό κέντρο Θεσσαλονίκης, στο παραλιακό μέτωπο Αττικής, και πέριξ του Αεροδρομίου»
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά






Αθήνα 8.5.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΙΥΕ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 8.5.2017 συνάντηση του Προεδρείου της ΟΙΥΕ με τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου σχετικά με τη Συμφωνία της Κυβέρνησης με τους δανειστές για την απελευθέρωση της Κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων και προκειμένου να τον ενημερώσουμε για τις θέσεις μας.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης,  αφού μας ανακοίνωσε δια των συνεργατών του ότι, η συμφωνία μετά από απαίτηση των δανειστών περιλαμβάνει το ελεύθερο άνοιγμα των καταστημάτων για όλες τις Κυριακές της θερινής περιόδου στους Δήμους Αθήνας, Πειραιά,  στο ιστορικό κέντρο Θεσσαλονίκης, στο παραλιακό μέτωπο Αττικής, και πέριξ του Αεροδρομίου, επέλεξε να αποχωρήσει από τη συνάντηση προφασιζόμενος υποχρέωση στη Βουλή, παραπέμποντας μας στους συνεργάτες τους και απαξιώνοντας κάθε έννοια διαλόγου.


Η στάση αυτή του Υπουργού δείχνει όμως και τη γενικότερη στάση της «αριστερής» Κυβέρνησης, η οποία μεταξύ εργαζομένων και μεγαλοεργοδοτών για το ζήτημα των Κυριακών, επέλεξε να πάρει σαφώς το μέρος των εργοδοτών και να βάλει ταφόπλακα στην ΚΥΡΙΑΚΗ – ΑΡΓΙΑ.

Μετά από την απαράδεκτη στάση του Υπουργού, η ΟΙΥΕ αποχώρησε από τη συνάντηση.

Η Ομοσπονδία μας, μαζί με τα σωματεία και τους εμποροϋπαλλήλους όλης της χώρας και από κοινού με τους μικρομεσαίους τους αυτοαπασχολούμενους τους εμπόρους και τους επαγγελματοβιοτέχνες θα αντιταχθεί σθεναρά σε αυτές τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που ανατρέπουν την ζωή των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Θα ανατρέψουμε στην πράξη του σχεδιασμούς κυβέρνησης, δανειστών και πολυεθνικών.

Καλούμε τους βουλευτές και τα κόμματα και πρωτίστως τους βουλευτές της Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος να καταψηφίσουν την κατάργηση της Κυριακής – Αργίας στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα δεν είναι ούτε πειραματόζωο, ούτε προτεκτοράτο μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Ραντεβού στους δρόμους του Αγώνα!


ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΥΕ



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης