Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σε νέα 24ωρη απεργία στην Τράπεζα της Ελλάδος τη Δευτέρα η ΟΤΟΕ

Νέα 24ωρη απεργία στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) έχει κηρύξει για τη Δευτέρα η ΟΤΟΕ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για το Ασφαλιστικό.

Σε νέα 24ωρη απεργία στην Τράπεζα της Ελλάδος τη Δευτέρα η ΟΤΟΕ
 
Νέα 24ωρη απεργία στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) έχει κηρύξει για τη Δευτέρα η ΟΤΟΕ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για το Ασφαλιστικό.

Προηγήθηκε την Παρασκευή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών συζήτηση της αγωγής που έχει υποβάλλει η διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της τράπεζας και της ΟΤΟΕ.

Το Δικαστήριο ζήτησε από τις δύο πλευρές να υποβάλλουν τη Δευτέρα τις προτάσεις τους. Αν και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί αμέσως μετά, η ΟΤΟΕ προκήρυξε την Παρασκευή νέα 24ωρη απεργία στην ΤτΕ για τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΟΤΟΕ, κατά τη συζήτηση της αγωγής στο δικαστήριο από συνδικαλιστικής πλευράς «τέθηκαν αναλυτικά τα επιχειρήματα που αφορούν στην υποχρέωση της κυβέρνησης να εφαρμοστεί στην Τράπεζα της Ελλάδος ό,τι ισχύει για το ασφαλιστικό και στις άλλες ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες».

Πηγή In.gr

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο