Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αυξήθηκε το δημόσιο χρέος στο τέταρτο τρίμηνο του 2016Την εξέλιξη του Χρέους της Γενικής Κυβέρνησης σε ενοποιημένη βάση παρουσίασε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ με δελτίο τύπου "Τριμηνιαίοι μη χρηματοοικονομικοί λογαριασμοί Γενικής Κυβέρνησης-4o Τρίμηνο 2016"

Η κατηγοριοποίηση του Χρέους σε καταθέσεις, χρεόγραφα και δάνεια, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, γίνεται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Λογαριασμών (ΕΣΛ-ESA 2010). Επισημαίνεται ότι το χρέος που παρουσιάζεται είναι σωρευτικό στο τέλος της κάθε περιόδου αναφοράς.

Σύμφωνα με το Πίνακα 3 το Δημόσιο χρέος ανέρχεται στο τέταρτο τρίμηνο του 2016 στα 314.897 δις ευρώ από 311.177 δις που ήταν το τρίτο τρίμηνο.

ΠΙΝΑΚΑΣ 3: Τριμηνιαίο Χρέος της Γενικής Κυβέρνησης 4ο Τρίμηνο 2013- 4ο Τρίμηνο 2016 (εκατ. ευρώ)Γράφημα 4: Χρέος Γενικής Κυβέρνησης - ανά τρίμηνο (σε εκατ. ευρώ)
Ολόκληρο το δελτίο τύπου ως συνημμένο αρχείο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο