Σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Β. Κεγκέρογλου στη Βουλή απάντησε ο Υφυπουργός κος Α. Πετρόπουλος, σχετικά με την περικοπή ή όχι της σύνταξης έως την 1.1.2025 και σε συνταξιούχους άλλων φορέων (πλην του Ο.Γ.Α.) που έχουν αγροτικό εισόδημα.
Ο Υφυπουργός επισήμανε ότι:
α) η απαλλαγή που προβλέπεται στην εγκύκλιο Αρ. πρωτ.: Φ. 10034/ 18282/ 566/ 2017 θα ισχύει και για τους συνταξιούχους άλλων ταμείων που είχαν αγροτική δραστηριότητα πριν την έναρξη ισχύος του ν. 4387/2016 και εξακολουθούν να την έχουν και στο έτος 2017 και
β) η απαλλαγή που προβλέπεται στην εγκύκλιο Αρ. πρωτ.: Φ. 10034/ 18282/ 566/ 2017 δεν θα ισχύει για τους συνταξιούχους που προέρχονται από άλλο φορέα (πλην του ΟΓΑ) και παράλληλα αποκτήσουν αγροτικό εισόδημα μετά την 1.1.2017.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.
Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).