Αποτελέσματα live αναζήτησης

Eurobank: Νέα υπηρεσία υπολογισμού αφορολόγητου

20 Απρίλιου 2017 Σχόλια
Eurobank: Νέα υπηρεσία υπολογισμού αφορολόγητου
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα υπηρεσία υπολογισμού αφορολόγητου


Η Eurobank σχεδίασε μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία υπολογισμού του αφορολόγητου, διαθέσιμη στους πελάτες της μέσω του Eurobank Mobile App και του e-Banking, με την οποία τους παρέχει άμεση και εύκολη ενημέρωση για το χτίσιμο του αφορολόγητου με βάση τις δαπάνες τους.

Ο υπολογιστής αφορολόγητου μετράει το αφορολόγητο που «χτίζει» κάθε πελάτης

- από τις αγορές του με κάρτες Eurobank και
- από τις ηλεκτρονικές πληρωμές του, μέσω των συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank.

Η νέα υπηρεσία  αποτελεί μια ακόμη πρωτοποριακή απάντηση της Eurobank στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της, οι οποίοι θα μπορούν να βλέπουν ανά πάσα στιγμή από το κινητό τους ή μέσω του e-banking τoυς  πώς οι καθημερινές τους συναλλαγές και αγορές μέσω καρτών Eurobank «μετράνε» για το χτίσιμο του αφορολόγητο. Συγκεκριμένα ο πελάτης θα ενημερώνεται για τις κατηγορίες δαπανών που έχει πραγματοποιήσει συνολικά από τις αρχές του τρέχοντος έτους και ανά μήνα καθώς και για τις αγορές και πληρωμές που έχει πραγματοποιήσει αναλυτικά, αποκτώντας μια πλήρη εικόνα των δαπανών του που εξοφλήθηκαν με κάρτες και ηλεκτρονικά μέσα.

Επιπλέον, οι κάτοχοι καρτών Eurobank,  πραγματοποιώντας τις αγορές τους με τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες Eurobank, παράλληλα με το χτίσιμο του αφορολόγητου, κερδίζουν ευρώ «Επιστροφή» σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

 

__________________________________________________________________________________
Η ενημέρωση που παρέχεται στην υπηρεσία υπολογισμού αφορολόγητου έχει καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και σε κάθε περίπτωση δεν αποτελεί φορολογική συμβουλή. Η ενημέρωση περιλαμβάνει συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω προϊόντων ή/και υπηρεσιών της Τράπεζας Eurobank. Οι πληροφορίες που αναφέρονται στους πίνακες ενδέχεται να διαφοροποιηθούν αναδρομικά και σύμφωνα με όσα θα καθορίζουν οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις  (π.χ. κατηγορίες συναλλαγών και επιχειρήσεων, είδος μέσων πληρωμών, συναλλαγές μέσω κοινών λογαριασμών και πιστωτικών καρτών  με κύρια και πρόσθετα μέλη κ.λπ.). Η μείωση φόρου αφορά στα φυσικά πρόσωπα που προβλέπονται από το σχετικό Νόμο 4446/2016.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης