Ειδήσεις Τεχνολογία

Νέες υπηρεσίες φωνητικής αναζήτησης ανακοίνωσε η Yahoo

Η Yahoo αποκάλυψε τη νέα έκδοση της διάσημης μηχανής αναζήτησης για κινητά τηλέφωνα, την OneSearch 2.0, με δυνατότητες φωνητικής αναζήτησης...

Νέες υπηρεσίες φωνητικής αναζήτησης ανακοίνωσε η Yahoo

Η Yahoo αποκάλυψε τη νέα έκδοση της διάσημης μηχανής αναζήτησης για κινητά τηλέφωνα, την OneSearch 2.0, με δυνατότητες φωνητικής αναζήτησης.

Η επίσημη πρώτη παρουσίαση έγινε στα πλαίσια έκθεσης ασύρματων επικοινωνιών στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της εταιρείας, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να αλλάζει από φωνητική αναζήτηση σε αναζήτηση με το πληκτρολόγιο του κινητού όποτε το επιθυμεί.

Η νέα έκδοση διατίθεται ήδη για κάποια BlackBerry στις ΗΠΑ, ενώ σύντομα αναμένεται η διάθεση της για πολλά μοντέλα κινητών σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Ταυτόχρονα, η Yahoo προτίθεται να διαθέσει τον ανοιχτό κώδικα της OneSearch σε εκδότες, προκειμένου να εντάξουν περιεχόμενο σε αυτή, συμπεριλαμβάνομένων γρήγορης «έξυπνης» πληκτρολόγησης.

Ωστόσο, πατά τις νέες επιχειρηματικές κινήσεις της εταιρείας και τις φιλόδοξες διακηρύξεις των υπευθύνων, η μετοχή της Yahoo σημείωσε νέα πτώση κατά 70 σεντς και έκλεισε στα 27,80 δολάρια.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες Associated Press
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο