Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Στη Λάρισα σήμερα ο Γιώργος ΧριστόπουλοςΗ ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ


Οργανώνει για τα μέλη της ένα ακόμη επίκαιρο Σεμινάριο
Τρίτη 11/04/2017

Φορολογικές Δηλώσεις 2017
Φορολογία Φυσικών και Νομικών Προσώπων - Πρακτικά θέματα και ανάλυση βήμα - βήμα των εντύπων και των αλλαγών στα (Ε1, Ε2, Ε3 και Ν - λειτουργία του πίνακα Κ στο Ε3) με παραδείγματα και ασκήσεις.

     
Εισηγητής:
ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Οικονομολόγος, Λογιστής Φοροτεχνικός, Μέλος ΔΣ ΠΟΦΕΕ
Πρώην καθηγητής ΤΕΙ

 
Στο σεμινάριο θα παραστούν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κύριος ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και ο Γενικός Γραμματέας ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Η θεματολογία αναλυτικά:

Α΄ ΜΕΡΟΣ
• Φορολογικές δηλώσεις Φυσικών προσώπων 2017 με ανασκόπηση του φορολογικού τοπίου για τις αλλαγές μέσα στο 2016.
Πρακτικά θέματα και ανάλυση βήμα - βήμα των εντύπων και των αλλαγών στα (Ε1,  Ε2, Ε3 και Ν - λειτουργία του πίνακα Κ στο Ε3) με παραδείγματα και ασκήσεις.

Β΄ ΜΕΡΟΣ

• Φορολογικές δηλώσεις Νομικών προσώπων με απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία για το φορολογικό έτος 2016 (ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΑΕ, Ν.Π. Μη Κερδοσκοπικά):
Λύση ασκήσεων πάνω στα έντυπα, με βάση προσωρινό ισοζύγιο 31.12.2016, με  εγγραφές κλεισίματος, εγγραφές φόρων, διανεμομένων κερδών, αμοιβών και σύνταξη δήλωσης (έντυπα Ε2, Ε3, Ν και Κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης), καθώς και σύνταξη οικονομικών καταστάσεων όπως πρέπει να δημοσιευθούν στο ΓΕΜΗ.

Γ΄ ΜΕΡΟΣ

Αναλυτική συζήτηση - Ερωτήματα για να αποκωδικοποιήσουμε όλα τα «δύσκολα» των δηλώσεων, από την πρακτική πλευρά που ενδιαφέρει τους συναδέλφους Λ/Φ.

Χώρος διεξαγωγής: αίθουσα του Αμφιθέατρου  του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας Κουμουνδούρου και Ανθίμου Γαζή.
 
Ώρα προσέλευσης: 16:30 Διάρκεια σεμιναρίου 5 ώρες.

Δηλώσεις Συμμετοχής στο e-mail: [email protected]

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα  6947995019 , 6944244102 και 6947264684

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
- ΜΕΛΗ Ε.Φ.Ε.Ε.Λ. (οικονομικά τακτοποιημένα έως Α  Εξάμηνο 2017): Δωρεάν
- ΜΕΛΗ Ε.Φ.Ε.Ε.Λ. (μη τακτοποιημένα οικονομικά) – ΜΗ ΜΕΛΗ: 50,00 €
- ΒΟΗΘΟΙ οικονομικά τακτοποιημένων μελών  20,00€

Σημ. Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα τους δοθεί ηλεκτρονικά ο πρακτικός οδηγός του εισηγητή Γιώργου Χριστόπουλου: «Ραντεβού 2017 με την Εφορία - Ηλεκτρονικές δηλώσεις Φυσικών και Νομικών Προσώπων»
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο