Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Μεγάλη προσέλευση λογιστών στην ημερίδα: «Η Data Communication αλλάζει ακόμα μία φορά τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων»Δελτίο Τύπου

10 Απριλίου 2017

Μεγάλη προσέλευση λογιστών στην ημερίδα:  
«H Data Communication αλλάζει ακόμα μία φορά τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων»


Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία 800 λογιστών πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Novotel την Πέμπτη 06 Απριλίου 2017 στην Αθήνα η ημερίδα παρουσίασης των νέων πρωτοποριακών λύσεων της Data Communication για τα λογιστικά γραφεία με τίτλο «Η Data Communication αλλάζει ακόμη μία φορά τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων». Η εκδήλωση προσέλκυσε εκατοντάδες λογιστές από όλη την Αττική, οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν να γνωρίσουν τις καινοτόμες λύσεις τις Data Communication που βάζουν τέλος στην πληκτρολόγηση, τη δραστηριότητα που αποτελεί την πιο χρονοβόρα εργασία κάθε λογιστικού γραφείου.

Την έναρξη της ημερίδας χαιρέτισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, ο οποίος καλωσόρισε τους παριστάμενους και αναφέρθηκε στην 30χρονη πορεία της εταιρίας, πάντα δίπλα στον πελάτη, εστιάζοντας στην ποιότητα και ευχρηστία των προϊόντων της, στην υψηλού επιπέδου υποστήριξη των πελατών και στην τεχνογνωσία των στελεχών της, υπογραμμίζοντας ότι στόχος της Data Communication είναι «να καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη, πριν ακόμη αυτός ο ίδιος τις συνειδητοποιήσει».

Στη συνέχεια, το βήμα δόθηκε στον κ. Συμεών Κουτσουβέλη, Partner Sales Executive της Microsoft, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη της εταιρίας του στο καινοτόμο έργο της Data Communication και ανακοίνωσε με χαρά την επέκταση της πολυετούς συνεργασίας τους σε λύσεις Cloud.

Αρχικά  οι παρευρισκόμενοι λογιστές ενημερώθηκαν για τη λύση DC Link4all, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία RBS και προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα σύνδεσης με τα ταμειακά συστήματα των πελατών τους και την αυτόματη ενημέρωση των λογιστικών εγγραφών.

Στη συνέχεια, το ενδιαφέρον όλων κορυφώθηκε με την παρουσίαση της λύσης DC Scan4you, μίας υπηρεσίας τεχνητής νοημοσύνης που λειτουργεί στο Cloud και αποτελεί παγκόσμια καινοτομία για λογιστικά γραφεία.
Συγκεκριμένα, με ένα απλό σκανάρισμα των παραστατικών το DC Scan4you μετατρέπει τις εικόνες σε αναγνωρίσιμα στοιχεία τιμολόγησης και δημιουργεί αυτόματα τις λογιστικές εγγραφές, εκμηδενίζοντας τα λάθη καταχώρησης και τους εκτεταμένους ελέγχους, ενώ, παράλληλα, πραγματοποιεί ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των παραστατικών.

H ημερίδα που έλαβε χώρα στην Αθήνα αποτελεί το προτελευταίο κομμάτι ενός κύκλου 23 ενημερωτικών ημερίδων ανά την Ελλάδα που πραγματοποιούνται από τις αρχές του έτους, όπου έχουν προσέλθει χιλιάδες λογιστικά γραφεία δηλώνοντας δυναμικά το ενδιαφέρον τους για λύσεις σύγχρονης τεχνολογίας, που θα τους επιτρέψουν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης τους.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο