Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σύλλογος Υπαλλήλων Υπ. Εργασίας: Απεργία - αποχή από την αξιολόγηση του ν. 4369/2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Δραγατσανίου 8, Τ.Κ. 10110
Τηλ.: 2131516296
Φαξ: 2103221589

Αθήνα 7/4/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις εισαγόμενες με τις διατάξεις του ν. 4369/2016 και της ΔΙΔΑΔ/Φ.32.14/750/οικ.32768 απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης ρυθμίσεις, που επιχειρεί να εφαρμόσει η Κυβέρνηση, αναφορικά με την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, η οποία συνδέεται ευθέως με την μισθολογική, βαθμολογική και υπηρεσιακή εξέλιξη των υπαλλήλων, με βάση τις Μνημονιακές Δεσμεύσεις (ν.4336/2015, 4354/2015, 4369/2016) και με την Εξώδικη Γνωστοποίησή της προς το Ελληνικό Δημόσιο και όλα τα Υπουργεία κήρυξε ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ όλων των υπαλλήλων από κάθε διαδικασία ή ενέργεια που συνδέεται με τη διαδικασία αξιολογήσεως του ν. 4369/2016 και μέχρι το πέρας της αξιολόγησης, όποτε και εάν αυτή λάβει χώρα, παρέχοντας πλήρη κάλυψη στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου, τους οποίους εκπροσωπεί.

Σε συνέχεια της από 3/4/2017 ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας με την οποία κοινοποιείται η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου για την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην απεργία – αποχή και κατόπιν της ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας για ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην απεργία - αποχή από κάθε διαδικασία ή ενέργεια που συνδέεται με τη διαδικασία αξιολογήσεως του ν. 4369/2016

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

1. Να συμμετέχετε, από όποια θέση και αν υπηρετείτε, μαζικά, δυναμικά και ενεργά στο απεργιακό μέτρο της αποχής.

2. Να παραδώσετε τα φύλλα αξιολόγησης ασυμπλήρωτα και ανυπόγραφα στο Σύλλογό μας.

Διαδικασία συγκέντρωσης των φύλλων αξιολόγησης: Τα φύλλα αξιολόγησης να παραδοθούν στα γραφεία του Συλλόγου μας (για τους συναδέλφους εντός Αττικής) ή να αποσταλούν ταχυδρομικώς (για τους συναδέλφους εκτός Αττικής), είτε ατομικά είτε συγκεντρωτικά (ανά τμήμα ή Δ/νση). Παρακαλούμε για διευκόλυνση της διαδικασίας το φύλλο ή τα φύλλα αξιολόγησης να έχουν ένα συνοδευτικό έντυπο παράδοσης (βλ. υπόδειγμα).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο