Αποτελέσματα live αναζήτησης

Έρευνα της Grant Thornton: «Η παγκόσμια οικονομία το 2017»

11 Απρίλιου 2017 Σχόλια
Έρευνα της Grant Thornton: «Η παγκόσμια οικονομία το 2017»
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


www.grant-thornton.gr


Η αισιοδοξία αυξάνεται παγκοσμίως, καθώς οι επιχειρήσεις δεν αντιμετωπίζουν, πλέον, την οικονομική αβεβαιότητα ως τροχοπέδη για την ανάπτυξή τους.

Τα ευρήματά μας από την τελευταία έρευνα International Business Report της Grant Thornton δείχνουν πως οι επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο αναφέρουν ένα πιο θετικό κλίμα για το 2017. Αυτή η φωτεινή προοπτική είναι ιδιαίτερα ορατή μεταξύ των μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, όπως των ΗΠΑ και της Κίνας.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η αισιοδοξία των επιχειρήσεων ανήλθε στο 38% στο τέλος του 2016, αντιπροσωπεύοντας μια άνοδο 5 ποσοστιαίων μονάδων από το προηγούμενο τρίμηνο. Επίσης, σε παγκόσμιο επίπεδο το ποσοστό των επιχειρήσεων που αναμένει αύξηση των εσόδων για το 2017 βρίσκεται στο υψηλότερο ποσοστό των τελευταίων 2 χρόνων.

Η IBR στηρίζεται σε περισσότερες από 10.000 συνεντεύξεις με επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο και παρουσιάζει τις διεθνείς οικονομικές προβλέψεις, εξετάζοντας τόσο τους μοχλούς ανάπτυξης, όσο και τα εμπόδια που θα συναντήσουν οι δυναμικές επιχειρήσεις παγκοσμίως, μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Οι άξονες που εξετάστηκαν συμπεριλαμβάνουν την οικονομική αβεβαιότητα που επικρατεί, την αύξηση των εξαγωγών και την τάση των επιχειρήσεων να συνεχίσουν τις επενδύσεις και σε άλλους τομείς.

Δείτε την έρευνα της Grant Thornton ή κατεβάστε την από εδώ


O browser δεν υποστηρίζει pdf viewer. Κατεβάστε την απόφαση από εδώ: Download PDF.




Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης