Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ομάδα Εργασίας στην Α.Α.Δ.Ε. για τον ανασχεδιασμό του εντύπου Ε3Με την απόφαση του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε., υπ' αριθμ. Δ.ΟΡΓ.Β 1053076 ΕΞ 2017/5.4.2017, συγκροτείται Ομάδα Εργασίας για τον ανασχεδιασμό του εντύπου Ε3 «Κατάσταση Οικονομικών Στοιχείων από Επιχειρηματική δραστηριότητα».

Η Ομάδα αποτελείται από τους:

1. Σταύρο Ψαρρά, υπάλληλο με βαθμό Α', του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, ως Συντονιστή.

2. Χαρίδημο Σγουρό, υπάλληλο με βαθμό Β', του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Ελέγχων της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Ανθή Αγαπίου, υπάλληλο με βαθμό Α', του ίδιου κλάδου, που υπηρετεί στην ίδια Διεύθυνση.

3. Αντώνιο Ντίνο, υπάλληλο με βαθμό Β', του κλάδου ΤΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Ελέγχων, ως μέλος.

4. Βασίλειο Δασούρα, υπάλληλο με βαθμό Α', του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Εφαρμογής Άμεσης φορολογίας της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης, ως μέλος.

5. Ματθαίο Χαπίδη, υπάλληλο με βαθμό Α', του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας, ως μέλος.

6. Αγγελική Δουφεξή, υπάλληλο με βαθμό Α', του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, ως μέλος.

Χρέη Γραμματέα της Ομάδας Εργασίας θα εκτελεί το μέλος που θα ορίσει ο Συντονιστής αυτής.

Έργο της Ομάδας Εργασίας είναι η μελέτη και η εκπόνηση πρότασης για την αναμόρφωση του εντύπου Ε3, με τίτλο «Κατάσταση Οικονομικών Στοιχείων από Επιχειρηματική δραστηριότητα», με σκοπό την πληρέστερη καταγραφή και αποτύπωση των οικονομικών δεδομένων των φορολογουμένων που υποχρεούνται στην υποβολή του εντύπου αυτού.

Η διάρκεια λειτουργίας της ορίζεται μέχρι την 30/11/2017, οπότε και θα υποβάλλει την πρότασή της στον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε..


Ετικέτες για αναζήτηση Ε3


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο