Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πινακίδες για την υποχρεωτική χρήση μηχανημάτων pos - Κατεβάστε τις δωρεάν και αναρτήστε τις στο χώρο σαςΗ επιστημονική ομάδα σε συνεργασία με το δημιουργικό τμήμα του κόμβου TAXHEAVEN, ετοίμασαν και σας προσφέρουν δωρεάν μια μεγάλη σειρά από εικόνες/αφίσες που σχετίζονται με τη χρήση μηχανημάτων pos από όλες τις υπόχρεες επιχειρήσεις. Ο καιρός της υποχρεωτικής εφαρμογής πλησιάζει (σ.σ. αναμένουμε και τη σχετική Κ.Υ.Α.) και πρέπει όλοι οι υπόχρεοι αφού πρώτα προμηθευτούν το ειδικό μηχάνημα να έχουν αναρτημένη και τη σχετική πινακίδα. Μέσα από τις πολλές και διαφορετικές εικόνες που δημιουργήσαμε ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει εκείνη που τον αντιπροσωπεύει περισσότερο —λόγω επαγγέλματος—  ή εκείνη που απλώς του αρέσει πιο πολύ.

Οι αφίσες αυτές μπορούν να εκτυπωθούν σε οριζόντια ή κάθετη μορφή (σ.σ. σε χαρτί εκτύπωσης Α5), αλλά και σε κάθετη μορφή (σ.σ. σε χαρτί εκτύπωσης Α4) και να αναρτηθούν στους επαγγελματικούς χώρους.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ειδική σελίδα που δημιουργήσαμε έτσι ώστε να δείτε και στη συνέχεια να κατεβάσετε όσες εικόνες-αφίσες σας ενδιαφέρουν.

Εικόνες - Αφίσες για τη χρήση posΟδηγίες προεπισκόπησης - λήψης:
Στο παράθυρο που ανοίγει εμφανίζονται όλες οι αφίσες, με δυνατότητα επιλογής μόνο αυτών με το μέγεθος που επιθυμείτε (a5, a4 οριζόντια, κάθετα):Τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω σε κάθε μία από αυτές, εμφανίζονται δύο εικονίδια:Επιλέγοντας το εικονίδιο με τα διαγώνια βελάκια, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε προεπισκόπηση της αφίσας (σε μεγάλο μέγεθος) στο ίδιο παράθυρο:Επιλέγοντας το εικονίδιο με το βελάκι που δείχνει προς τα κάτω, η αφίσα ανοίγει σ' όλο της το μέγεθος, απ' όπου μπορείτε με δεξί κλικ πάνω της, να επιλέξετε "αποθήκευση εικόνας ως" ορίζοντας το φάκελο της συσκευής που θέλετε να την αποθηκεύσετε:

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο