Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αυξήσεις αντικειμενικών στα ακίνητα από Μάιο

ΣΕ ΔΥΟ «δόσεις» θα γίνουν φέτος, εκτός απροόπτου, οι αυξήσεις των αντικειμενικών αξίων των ακινήτων, που θα είναι μάλιστα δύο «ταχυτήτων»...

Αυξήσεις αντικειμενικών στα ακίνητα από Μάιο


ΣΕ ΔΥΟ «δόσεις» θα γίνουν φέτος, εκτός απροόπτου, οι αυξήσεις των αντικειμενικών αξίων των ακινήτων, που θα είναι μάλιστα δύο «ταχυτήτων».

Ειδικότερα, τα στελέχη του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών υπό τον υφυπουργό, Α. Μπέζα, σχεδιάζουν όπως προηγηθούν φέτος το Μάιο οι αυξήσεις στα εκτός σχεδίου ακίνητα και το φθινόπωρο να ακολουθήσουν αυτές για τα εντός σχεδίου, αν και υπάρχουν σκέψεις όλες οι νέες τιμές να ανακοινωθούν το Μάιο προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω αναστάτωση στην κτηματαγορά.

Το σχέδιο, πάντως, προβλέπει αυξήσεις δύο «ταχυτήτων» στις αντικειμενικές αξίες, καθώς θα είναι χαμηλότερες στις λεγόμενες «ακριβές» περιοχές, αλλά εντυπωσιακά υψηλότερες στις «φθηνές». Ο μέσος όρος των αυξήσεων δεν θα υπερβεί κατά πολύ το 30%.

Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο