Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Την Τετάρτη η ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου

Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη η ψηφοφορία επί του συνόλου του νομοσχεδίου για τη «Διοικητική και Οργανωτική Μεταρρύθμιση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης».

Την Τετάρτη η ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου

Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη η ψηφοφορία επί του συνόλου του νομοσχεδίου για τη «Διοικητική και Οργανωτική Μεταρρύθμιση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης».
 

 
Μετά δε από σχετικό αίτημα του ΠΑΣΟΚ, η ψηφοφορία θα είναι ονομαστική.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δ. Σιούφας ανακοίνωσε ότι η ψηφοφορία που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή, δεν αναβάλλεται λόγω της επίκλησης του άρθρου 104 του κανονισμού της Βουλής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά επειδή δεν υπάρχει πίεση νομοθετικού έργου κι επειδή η κυβέρνηση δεν άσκησε πίεση για άμεση ψήφιση του νομοσχεδίου.

Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης υποστήριξαν ότι το νομοσχέδιο είχε τροποποιηθεί από την κυβέρνηση κατά την τετραήμερη συζήτησή του με αποτέλεσμα να απαιτείται η παρέλευση 24 ωρών για την ψήφισή του στο σύνολο (άρθρο 104).

Οι Υπουργοί Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος και Απασχόλησης Φ. Πάλη - Πετραλιά υπογράμμισαν ότι ναι μεν υπήρξαν διευκρινίσεις και νομοτεχνικές βελτιώσεις, ωστόσο δεν έγινε δεκτή κάποια τροπολογία που να απαιτεί την εφαρμογή του άρθρου 104.

Μετά από την αναβολή της ψηφοφορίας επί του συνόλου του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου για την Τετάρτη, η κατάθεση των προτάσεων των κομμάτων της αντιπολίτευσης για διεξαγωγή συζήτησης προκειμένου να τεθεί το νομοσχέδιο σε δημοψήφισμα, αναμένεται να γίνει το απόγευμα της ίδιας ημέρας ή την επομένη.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο