Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ο.Ε.Ε.: Πανελλαδική έρευνα της UNITYFOUR για το επίπεδο του οικονομικού κλίματος και της μελλοντικής πορείας της αγοράςΑγαπητέ/ή συνάδελφε,
 
Η χώρα μας βρίσκεται ακόμα μια χρονιά σε καθεστώς κρίσης και αβεβαιότητας. Η ανάγκη ανάσχεσης του αρνητικού κλίματος είναι απαραίτητη όσο ποτέ.
 
Είναι πεποίθηση μας, ότι ο δρόμος προς τη σταθερότητα και την ανάπτυξη περνάει από την τεκμηρίωση και τη δημοσίευση των προβλημάτων και των προσδοκιών που έχει το παραγωγικό κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας, σημαντικό μέρος του οποίου εκπροσωπείται από τα μέλη μας.
 
Για την επίτευξη αυτού του στόχου, αποφασίσαμε να συνδράμουμε μαζί με άλλα επιμελητήρια και φορείς (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, ΕΒΕΑ, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ΤΕΕ κλπ) στην πανελλαδική έρευνα της UNITYFOUR, ώστε να αποτυπωθεί το επίπεδο του οικονομικού κλίματος και της μελλοντικής πορείας της αγοράς σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων.
 
Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί 5 λεπτά.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να συμμετέχετε στην έρευνα.
 
https://www.surveymonkey.com/r/unityfour2017

Αναλυτικότερα, η έρευνα καλύπτει ενδεικτικά τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

1. Τον βαθμό επιρροής της πολιτικής αστάθειας, της φορολογίας, του νέου ασφαλιστικού πλαισίου, της έλλειψης τραπεζικής ρευστότητας, της γραφειοκρατίας, της διαφθοράς και του μισθολογικού κόστους στην ανάπτυξη των εργασιών
2. Την ικανότητα πληρωμής των μηναίων και ετήσιων υποχρεώσεων προς το κράτος, τις τράπεζες, τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές
3. Την προσδοκία για την πορεία του κύκλου εργασιών τους το 2017
4. Την εκτίμηση για την αύξηση ή μείωση του απασχολούμενου προσωπικού το επόμενο 12μηνο
Το δείγμα των απαντήσεων θα είναι αντιπροσωπευτικό του αντικειμένου δραστηριότητας και του μεγέθους των εργασιών των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων.
 
Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση, θα προβληθούν κυρίως από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο ενώ η πλήρης ανάλυση τους θα δημοσιευθεί σε πολιτικές και οικονομικές εφημερίδες. Παράλληλα, η έρευνα θα σταλθεί στην Αγγλική της έκδοση στους ανταποκριτές των ξένων μέσων και πρακτορείων ώστε να διαδοθεί και στο εξωτερικό η καταγραφή των δυσκολιών και οι προσδοκίες των μελών μας.
 
Η συμμετοχή σας είναι σημαντική.

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο