Αποτελέσματα live αναζήτησης

(Upd) Πλήρης οδηγός φορολογικών δηλώσεων φορολογικού έτους 2016 - Εντελώς δωρεάν

11 Μάιου 2017 Σχόλια
(Upd) Πλήρης οδηγός φορολογικών δηλώσεων φορολογικού έτους 2016 - Εντελώς δωρεάν
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά





Ανανέωση 23.3.2017 : Ο οδηγός εμπλουτίστηκε με όλες τις οδηγίες της ΠΟΛ.1043/2017
Ανανέωση 27.3.2017 : Ο οδηγός εμπλουτίστηκε με όλες τις οδηγίες της ΠΟΛ.1047/2017
Ανανέωση 07.4.2017 : Ο οδηγός εμπλουτίστηκε με όλες τις οδηγίες από το βιβλίο οδηγιών της ΑΑΔΕ
Ανανέωση 13.4.2017 : Ο οδηγός εμπλουτίστηκε με όλες τις νέες αποφάσεις (ΠΟΛ.1061/2017 και ΠΟΛ.1062/2017, με τις ημερομηνίες λήξης δηλώσεων / δόσεων καθώς και με νέα αρθρογραφία.
Ανανέωση 10.5.2017 : Στον οδηγό προστέθηκε και το ΕΝΤΥΠΟ της περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ καθώς και νέες αποφάσεις και άρθρα για την φορολογία εισοδήματος

Ο κόμβος TAXHEAVEN αφουγκραζόμενος την ανάγκη των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα για πλήρη και έγκυρη ενημέρωση αναφορικά με τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων και με κύριο γνώμονα την διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, προσφέρει για μια ακόμη χρονιά εντελώς δωρεάν έναν πλήρη οδηγό συμπλήρωσης δηλώσεων, προκειμένου να αποτελέσει το δεκανίκι όλων στο δύσκολο έργο της ορθής συμπλήρωσης των σχετικών φορολογικών εντύπων. Ο οδηγός αυτός εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό και ευελπιστούμε να αποτελέσει και φέτος ένα χρηστικό βοήθημα για όλους. Στον οδηγό υπάρχουν αναλυτικά, όλες οι πληροφορίες που απαιτούνται για τη συμπλήρωση και την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Πλήρης οδηγός συμπλήρωσης δηλώσεων ανά κωδικό: Μέσα από τη λειτουργική σελίδα και το φιλικό περιβάλλον μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε όλες τις οδηγίες συμπλήρωσης των σχετικών εντύπων ανά κωδικό (Ε1, Ε3, Ν, Φ.Π.Α.). Το κάθε έντυπο έχει χωριστεί σε πίνακες και μέσα από κάθε πίνακα μπορείτε, αφού πατήσετε το σχετικό κουμπί, να βλέπετε τις οδηγίες συμπλήρωσης ανά κωδικό.




Σε κάθε πίνακα όλων των δηλώσεων επιλέγοντας τον συγκεκριμένο κωδικό μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες που τον αφορούν



Επίσης μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το μέγεθος κάθε αναδυόμενου παραθύρου, έτσι ώστε να έχετε περισσότερες πληροφορίες για πάνω από ένα κωδικό στην οθόνη σας. 




Στο οδηγό των δηλώσεων έχει προστεθεί επίσης και η δυνατότητα αναζήτησης κωδικών σε κάθε έντυπο, έτσι ώστε να εντοπίζετε άμεσα των κωδικό και την πληροφορία που σας ενδιαφέρει.




 
Στον οδηγό  εμπεριέχονται οδηγίες για τις παρακάτω δηλώσεις:

Έντυπο Ε1 φορολογικού έτους 2016 (ολοκληρωμένο)
Έντυπο Ε3 φορολογικού έτους 2016 (ολοκληρωμένο)
Έντυπο Ν φορολογικού έτους 2016 (ολοκληρωμένο)
Έντυπο E2 φορολογικού έτους 2016 (ολοκληρωμένο)
Έντυπο Φορολογικής αναμόρφωσης 2016 (ολοκληρωμένο)

Όλοι οι οδηγοί δημιουργήθηκαν και με βάση τις οδηγίες του Υπ. Οικονομικών που κοινοποιήθηκε πέρυσι (βιβλιαράκι οδηγιών) τις αποφάσεις, αλλά και τις σχετικές διατάξεις των νόμων. Μετά την κοινοποίηση και των φετινών οδηγιών θα ενημερωθούν οι σχετικές ενότητες. Στο σύνολό τους οι οδηγίες περιέχουν παραπομπές (υπερσυνδέσεις) σε πληθώρα αποφάσεων αλλά και διατάξεων νόμων όπως αυτοί είναι κωδικοποιημένοι μέχρι σήμερα από τον κόμβο Τaxheaven.


Δείτε τον πλήρη οδηγό πατώντας εδώ.


Η στην σχετική επιλογή που υπάρχει στην κεντρική σελίδα του κόμβου όπως δείχνει η επόμενη εικόνα.







Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης