Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

(Upd) Πλήρης οδηγός φορολογικών δηλώσεων φορολογικού έτους 2016 - Εντελώς δωρεάν


Ανανέωση 23.3.2017 : Ο οδηγός εμπλουτίστηκε με όλες τις οδηγίες της ΠΟΛ.1043/2017
Ανανέωση 27.3.2017 : Ο οδηγός εμπλουτίστηκε με όλες τις οδηγίες της ΠΟΛ.1047/2017
Ανανέωση 07.4.2017 : Ο οδηγός εμπλουτίστηκε με όλες τις οδηγίες από το βιβλίο οδηγιών της ΑΑΔΕ
Ανανέωση 13.4.2017 : Ο οδηγός εμπλουτίστηκε με όλες τις νέες αποφάσεις (ΠΟΛ.1061/2017 και ΠΟΛ.1062/2017, με τις ημερομηνίες λήξης δηλώσεων / δόσεων καθώς και με νέα αρθρογραφία.
Ανανέωση 10.5.2017 : Στον οδηγό προστέθηκε και το ΕΝΤΥΠΟ της περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ καθώς και νέες αποφάσεις και άρθρα για την φορολογία εισοδήματος

Ο κόμβος TAXHEAVEN αφουγκραζόμενος την ανάγκη των συναδέλφων σε όλη την Ελλάδα για πλήρη και έγκυρη ενημέρωση αναφορικά με τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων και με κύριο γνώμονα την διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών του, προσφέρει για μια ακόμη χρονιά εντελώς δωρεάν έναν πλήρη οδηγό συμπλήρωσης δηλώσεων, προκειμένου να αποτελέσει το δεκανίκι όλων στο δύσκολο έργο της ορθής συμπλήρωσης των σχετικών φορολογικών εντύπων. Ο οδηγός αυτός εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό και ευελπιστούμε να αποτελέσει και φέτος ένα χρηστικό βοήθημα για όλους. Στον οδηγό υπάρχουν αναλυτικά, όλες οι πληροφορίες που απαιτούνται για τη συμπλήρωση και την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Πλήρης οδηγός συμπλήρωσης δηλώσεων ανά κωδικό: Μέσα από τη λειτουργική σελίδα και το φιλικό περιβάλλον μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε όλες τις οδηγίες συμπλήρωσης των σχετικών εντύπων ανά κωδικό (Ε1, Ε3, Ν, Φ.Π.Α.). Το κάθε έντυπο έχει χωριστεί σε πίνακες και μέσα από κάθε πίνακα μπορείτε, αφού πατήσετε το σχετικό κουμπί, να βλέπετε τις οδηγίες συμπλήρωσης ανά κωδικό.
Σε κάθε πίνακα όλων των δηλώσεων επιλέγοντας τον συγκεκριμένο κωδικό μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες που τον αφορούνΕπίσης μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το μέγεθος κάθε αναδυόμενου παραθύρου, έτσι ώστε να έχετε περισσότερες πληροφορίες για πάνω από ένα κωδικό στην οθόνη σας. 
Στο οδηγό των δηλώσεων έχει προστεθεί επίσης και η δυνατότητα αναζήτησης κωδικών σε κάθε έντυπο, έτσι ώστε να εντοπίζετε άμεσα των κωδικό και την πληροφορία που σας ενδιαφέρει.
 
Στον οδηγό  εμπεριέχονται οδηγίες για τις παρακάτω δηλώσεις:

Έντυπο Ε1 φορολογικού έτους 2016 (ολοκληρωμένο)
Έντυπο Ε3 φορολογικού έτους 2016 (ολοκληρωμένο)
Έντυπο Ν φορολογικού έτους 2016 (ολοκληρωμένο)
Έντυπο E2 φορολογικού έτους 2016 (ολοκληρωμένο)
Έντυπο Φορολογικής αναμόρφωσης 2016 (ολοκληρωμένο)

Όλοι οι οδηγοί δημιουργήθηκαν και με βάση τις οδηγίες του Υπ. Οικονομικών που κοινοποιήθηκε πέρυσι (βιβλιαράκι οδηγιών) τις αποφάσεις, αλλά και τις σχετικές διατάξεις των νόμων. Μετά την κοινοποίηση και των φετινών οδηγιών θα ενημερωθούν οι σχετικές ενότητες. Στο σύνολό τους οι οδηγίες περιέχουν παραπομπές (υπερσυνδέσεις) σε πληθώρα αποφάσεων αλλά και διατάξεων νόμων όπως αυτοί είναι κωδικοποιημένοι μέχρι σήμερα από τον κόμβο Τaxheaven.


Δείτε τον πλήρη οδηγό πατώντας εδώ.


Η στην σχετική επιλογή που υπάρχει στην κεντρική σελίδα του κόμβου όπως δείχνει η επόμενη εικόνα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο