Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Συμμετοχή της Υπ. Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου σε ημερίδα με τίτλο: «Αποκατάσταση αντί της απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων στην Ελλάδα» στην Φρανκφούρτη

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 15/3/2017

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, θα συμμετάσχει αύριο Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017, στην Φρανκφούρτη σε ημερίδα με τίτλο: «Αποκατάσταση αντί της απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων στην Ελλάδα».

Την ημερίδα διοργανώνει η μεγαλύτερη ομοσπονδία εργαζομένων της Γερμανίας IG Metall με μέλη 2,3 εκατομμύρια εργαζομένους. Σκοπός της ημερίδας να αναδειχθεί ότι η έκβαση της διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης, δεν επηρεάζει μόνο τη χώρα μας αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη.

Με τη συμμετοχή της στην ημερίδα, η Υπουργός Εργασίας στοχεύει στην προβολή των θέσεων της ελληνικής κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να αποτελεί εξαίρεση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό μοντέλο.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερίδας:

19.00 (ώρα Ελλάδος): Χαιρετισμός και έναρξη συζήτησης- Wolfgang Lemb (Εκτελεστικό Συμβούλιο της IG Metall)

19.15 (ώρα Ελλάδος): Οι προτάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για την αναθεώρηση της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα- Dr. Wolfgang Däubler (Πανεπιστήμιο Βρέμης, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων)

19.45 (ώρα Ελλάδος): Οι προοπτικές για την αποκατάσταση της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα- Έφη Αχτσιόγλου (Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης)

20.15 (ώρα Ελλάδος): Αποκατάσταση αντί της απορρύθμισης στην Ελλάδα- Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με: Έφη Αχτσιόγλου, Dr. Wolfgang Däubler, Wolfgang Lemb, Horst Mund
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο