Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: «Να δοθεί εκ νέου παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών»15-03-2017

ΖΗΤΑΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ
ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ


Παρά την παράταση της προθεσμίας πληρωμής των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών στον ΕΦΚΑ, την οποία ζήτησε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και δόθηκε από το Υπουργείο Εργασίας έως τις 17/3/2017, τα προβλήματα συναδέλφων εμπόρων, δεν λύθηκαν, διότι πολλές εισφορές δεν εκκαθαρίστηκαν, όπως για παράδειγμα όσων εμπλέκονται με δύο ασφαλιστικά Ταμεία.

Για το λόγο αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με επείγουσα επιστολή του, προς την Υπουργό Εργασίας κα Έφη Αχσιόγλου και τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Τάσο Πετρόπουλο, ζήτησε να δοθεί επιπλέον παράταση της προθεσμίας πληρωμής των εισφορών, μέχρι να εκκαθαριστούν όλες οι εκκρεμότητες, δεδομένου ότι κινδυνεύουν να χαθούν πολλές ρυθμίσεις των 100 δόσεων.

Πρότασή του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης προς το Υπουργείο Εργασίας, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους δεν γνωρίζουν τί πρέπει να πληρώσουν, προκειμένου να μην χάσουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων, να πληρώσουν την κατώτερη δόση εισφορών και να τακτοποιηθεί το υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό, με την εκκαθάριση του έτους 2016.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • Φορολογία κατοίκων εξωτερικού
Up
Close
Close
Κλείσιμο