Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ για άρση απαγόρευσης συμμετοχής στελεχών του Υπουργείου σε σεμινάρια.

Με πρόσφατη απόφασή σας, απαγορεύσατε σε στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, να συμμετέχουν σε σεμινάρια ως εισηγητές, που διοργανώνουν οι Ενώσεις Φοροτεχνικών της χώρας.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)

ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 12 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666

www.efeeth.gr, e-mail: [email protected]

ΠΡΟΣ τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Κο Γεώργιο Αλογοσκούφη

Θεσσαλονίκη 14 Μαρτίου 2008

ΚΟΙΝ: 1) ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Κο Αντώνιο Μπέζα

2) Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
3) Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
 

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

 
Με πρόσφατη απόφασή σας, απαγορεύσατε σε στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, να συμμετέχουν σε σεμινάρια ως εισηγητές, που διοργανώνουν οι Ενώσεις Φοροτεχνικών της χώρας.

Η απόφασή σας αυτή στερεί από τα μέλη μας Φοροτεχνικούς-Λογιστές τη δυνατότητα να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα από τα εν λόγω στελέχη του Υπουργείου σας, για τις τροποποιήσεις που ισχύουν κάθε φορά σε θέματα φορολογίας εισοδήματος, Κ.Β.Σ., Φ.Π.Α., Κεφαλαίου κ.λ.π. και τις οποίες πρέπει να εφαρμόσουν άμεσα.

Παρακαλούμε λοιπόν, αν είναι δυνατόν, να δίδετε άδεια σε στελέχη σας, να συμμετέχουν σε σεμινάρια που διοργανώνουν συνδικαλιστικές οργανώσεις, για την επιμόρφωση των μελών τους και οι οποίες δεν έχουν κερδοσκοπικό σκοπό.


Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας 
Δόβελος Ιωάννης Φιλίππου Κων/νος


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο