Ειδήσεις Τεχνολογία

To Microsoft Office Live Workspace ανοιχτό για όλους

Η Microsoft ανακοίνωσε τη δημόσια διαθεσιμότητα του Microsoft Office Live Workspace beta, μιας προέκτασης στο Web του Microsoft Office, που θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα έγγραφά τους online και να τα μοιράζονται με άλλους χρήστες.

To Microsoft Office Live Workspace ανοιχτό για όλους

Η Microsoft ανακοίνωσε τη δημόσια διαθεσιμότητα του Microsoft Office Live Workspace beta, μιας προέκτασης στο Web του Microsoft Office, που θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα έγγραφά τους online και να τα μοιράζονται με άλλους χρήστες. Το Office Live Workspace ήταν μια από τις πρώτες προσθήκες στη σειρά online υπηρεσιών που οραματίστηκε η Microsoft τον περασμένο χρόνο και προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στην αγγλική γλώσσα. - Όποιος χρήστης επιθυμεί να το δοκιμάσει, μπορεί να εγγραφεί εδώ για να έχει άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία. Η Microsoft ενεργοποίησε επίσης μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά για το Office Live Workspace, όπως ειδοποιήσεις, το activity panel και τη δυνατότητα upload πολλαπλών αρχείων.

"Η σημερινή ανακοίνωση μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο δρόμο για να φέρουμε μια εμπειρία software plus services στους χρήστες στο σπίτι, στη δουλειά και στο σχολείο", δήλωσε ο Stephen Elop, πρόεδρος του τμήματος Microsoft Business. "Συνδυάζοντας την πλούσια εμπειρία του Microsoft Office με ευέλικτες, καινοτόμες υπηρεσίες, παρέχουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης υπολογιστή για τα 500 εκατομμύρια των χρηστών του Office σε όλον τον κόσμο".

Πηγή: Microsoft
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο