Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παπανάτσιου: Αναλογικά τέλη για να πάρει ο κόσμος πίσω τις πινακίδες
Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό στο κόκκινο μίλησε η Υφυπουργός οικονομικών κα Αικ.Παπανάτσιου σχετικά με τον νέο σχεδιασμό για τα  τέλη κυκλοφορίας

«Υπάρχει ήδη επεξεργασία και επιτροπή που επεξεργάζεται όλα τα θέματα που αφορούν τα τέλη κυκλοφορίας. Προσπαθούμε να κάνουμε  κάτι πιο αναλογικό που έχει να κάνει με την παλαιότητα, με την αξία, με τους ρύπους, τα κυβικά, με διάφορους αλγόριθμους, όλα αυτά για να δώσουν κάποιο πιο αναλογικό αποτέλεσμα στα τέλη από αυτό που υπάρχει σήμερα », είπε η κ.Παπανάτσιου.

«Όλα αυτά επεξεργάζονται και η προσδοκία μας είναι αυτό να ολοκληρωθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα, για να μπορεί να ξέρει και η αγορά πώς θα κινηθεί σε σχέση με το αυτοκίνητο. Φιλοδοξούμε με αυτόν το τρόπο να πάρουν και κάποιοι τις πινακίδες τους πίσω» πρόσθεσε η υφυπουργός Οικονομικών.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο