Ειδήσεις Τα Briefing του κόμβου

Το briefing της ημέρας - Παράταση Α.Π.Δ., η εγκύκλιος με τις βεβαιώσεις κ.ά. (28.02.2017)
- Παράταση Α.Π.Δ. Ιανουαρίου και καταβολής ασφαλιστικών εισφορών - Ε.Φ.Κ.Α.: «Δεν αφορά την υποβολή Α.Π.Δ. και καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων 2016 η παράταση που δόθηκε» - Υποβολή Α.Π.Δ.: Το κομφούζιο και ο εμπαιγμός συνεχίζονται...

- Μέχρι 31/3 οι βεβαιώσεις αποδοχών και έως 30/6 οι βεβαιώσεις των μερισμάτων - Ολόκληρη η εγκύκλιος

- Προσοχή στις σημερινές υποχρεώσεις: Ποιες λήγουν σήμερα, ποιες έχουν πάρει παράταση

- Το σχόλιο της Δευτέρας - Η παράταση της Α.Π.Δ., οι χαρταετοί και το ασφαλιστικό


Σημείωση: Το σημερινό briefing  βιντεοσκοπήθηκε λίγο πριν από τη νέα ανακοίνωση του ΕΦΚΑ για παράταση και στις Α.Π.Δ. του Δώρου Χριστουγέννων, αλλά και στην καταβολή των εισφορών του δώρου αυτού, γι΄ αυτό και δεν έγινε η σχετική αναφορά.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο