Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Προσοχή στις σημερινές υποχρεώσεις: Ποιες λήγουν σήμερα, ποιες έχουν πάρει παράτασηΜπορεί η Διοίκηση του Ε.Φ.Κ.Α. να ανακοίνωσε παράταση στις ΑΠΔ μηνός Ιανουαρίου και στην καταβολή των εισφορών, ωστόσο δεν είναι και λίγες οι υποχρεώσεις που έχουμε για τη σημερινή ημέρα. Προσοχή: Βλέπε και την είδηση του κόμβου «Δεν αφορά την υποβολή Α.Π.Δ. και καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων 2016 η παράταση που δόθηκε»

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ακόλουθες:

ΦΠΑ Υποβολή περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α. - Χρεωστικής - Μηδενικής - Πιστωτικής - για επιχειρήσεις με διπλογραφικά βιβλία μηνός Ιανουαρίου

E11 - Γνωστοποίηση Αδειών Προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής του εντύπου Ε11 (Γνωστοποίηση στοιχείων ετήσιας κανονικής άδειας)

Επίσης στις 28.2.2017 υπάρχουν οι συνήθεις υποχρεώσεις που ισχύουν κάθε μήνα ήτοι:

- Υποβολή δηλώσεων ΟΛΩΝ των παρακρατούμενων φόρων
- Υποβολή διαφόρων άλλων δηλώσεων, όπως η δήλωση τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης, η δήλωση  φόρου πολυτελείας, η δήλωση VIES (Ενδοκοινοτικών αποκτήσεων/Παραδόσεων, κλ.π.)

'Όλες τις προθεσμίες μπορείτε να τις δείτε και στο ημερολόγιο υποχρεώσεων του κόμβου εδώ


Παρατάσεις

Υπενθυμίζουμε ότι οι υποχρεώσεις οι οποίες είχαν καταληκτική ημερομηνία την 28η Φεβρουαρίου και για τις οποίες έχουν δοθεί παρατάσεις είναι οι ακόλουθες:

1.Υποβολή υπεύθυνης δήλωσης λογιστή - φοροτεχνικού στο Ο.Ε.Ε.
Παράταση έως την 15η Μαρτίου

2.Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ΑΠΔ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - Εργοδότες Κοινών Επιχειρήσεων - Υποβολή ανεξαρτήτως του αριθμού μητρώου. 
Παράταση έως 17 Μαρτίου

3.Δηλώσεις φόρου πλοίων Α κατηγορίας νόμου 27/1975
Παράταση έως 20 Μαρτίου

4. Υποβολή ετήσιων συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών - προμηθευτών περιόδου 2016
Παράταση έως 31 Μαρτίου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο