Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Συμμετέχοντες στο Σεμινάριο Αναγκαίας Εκπαίδευσης του Ο.Ε.Ε. με θέμα: «Ασφαλιστικά - Εργασιακά θέματα»Ανακοινώνονται οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν δια ζώσης (με φυσική παρουσία) το Σεμινάριο Αναγκαίας Εκπαίδευσης με θέμα «Ασφαλιστικά- Εργασιακά Θέματα».

Λόγω των πολλών αλλαγών στα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 10 ώρες αντί για 5 και θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017: Ασφαλιστικά Θέματα, με εισηγητή τον κ. Βασίλη Κουλούρη, Διευθυντή Κύριας Ασφάλισης Μισθωτών και Ασθένειας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017: Εργασιακά Θέματα, με εισηγήτριες τις κυρίες Βασιλική Τσιώλη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Όρων Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Χαραλαμπία Γαλανοπούλου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Αθηνών του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, (Νίκης 4, ημιώροφος), 17:00-22:00.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 2132141864, 2132141865 και 2132141870.

Δείτε τον πίνακα τον συμμετεχόντων ως συνημμένο αρχείο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο