Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή Λ.Σ.Α. προς ΟΕΕ για συμμετοχή σε Προσφυγή κατά του ΑσφαλιστικούΕλ. Βενιζέλου 75, Νέα Ιωνία, 14231.
Τηλ.: 210 51.38.289, 210 51.57.310,
[email protected],
www.lsa.gr

Προς:

1. Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Πρόεδρο κο Κόλλια

Κοινοποίηση:

1. Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, Πρόεδρο κο Χατζηθεοδοσίου
2. ΣΕΒ, Σύνδεσμο επιχειρήσεων και βιομηχανιών, Πρόεδρο κο Φέσσα
3. ΕΒΕΑ, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Πρόεδρο κο Μίχαλο
4. Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος
5. Taxheaven

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2017

Θέμα: «Προσφυγή στο ΣτΕ για το Ασφαλιστικό»

Αξιότιμε κύριε Κόλλια,

Σε συνέχεια της απόφασής σας για προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του νέου ασφαλιστικού νόμου, σας ενημερώνουμε ότι ο Λ.Σ.Α. επιθυμεί να συμβάλει στην ως άνω ενέργειά σας, κρίνοντας ότι ο νέος τρόπος υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών είναι όχι μόνο εξοντωτικός για το σύνολο των αυτοαπασχολούμενων και ελευθέρων επαγγελματιών, καθώς και το σύνολο των επιχειρήσεων της χώρας, αλλά και αντισυνταγματικός.

Παρακαλούμε πολύ, όπως μας ενημερώσετε για τα στοιχεία που χρειάζεστε ώστε να συνυπογράψουμε στην προσφυγή και να ενισχύσουμε τις ενέργειές σας.


Η Γεν. Γραμματέας Πολίτου Μαρίνα

Σε αναμονή της ενημέρωσής σας.


Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Κυριακόπουλος Νικόλαος


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο