Αποτελέσματα live αναζήτησης

Υ.Π. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - Προκήρυξη Διαγωνισμού για την αντιμετώπιση της Φοροδιαφυγή

28 Φεβρουάριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών προκήρυξε ανοικτό διαγωνισμό για την επιλογή της εταιρίας που θα αναλάβει την επικοινωνιακή εκστρατεία για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - Προκήρυξη Διαγωνισμού για την αντιμετώπιση της Φοροδιαφυγή

Αθήνα, 28.2.2008
       
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   
Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών προκήρυξε ανοικτό διαγωνισμό για την επιλογή της εταιρίας που θα αναλάβει την επικοινωνιακή εκστρατεία για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

   
Η Κυβέρνηση έχει πάρει σημαντικά μέτρα τα τελευταία χρόνια για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και με το Ν. 3610/2007 ενίσχυσε σημαντικά το οπλοστάσιο του Δημοσίου. Βασικός στόχος της πολιτικής για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής είναι η αλλαγή της νοοτροπίας των πολιτών και των φορολογικών οργάνων απέναντι στη φοροδιαφυγή. Η επικοινωνιακή εκστρατεία αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου αυτού, με την ενημέρωση των πολιτών. Με αυτή, θα επεξηγείται ότι η φοροδιαφυγή αποτελεί αρνητικό φαινόμενο για την οικονομία και την κοινωνία, καθώς τα έσοδα που χάνονται τα στερείται το κοινωνικό σύνολο. Στο πλαίσιο της εκστρατείας θα γίνει συνδυασμένη χρήση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για να εξασφαλισθεί η μέγιστη δυνατή ενημέρωση των πολιτών.

   
    Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 5.880.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Η προθεσμία για την υποβολή προσφορών λήγει στις 14 Απριλίου 2008. Η αναλυτική προκήρυξη του διαγωνισμού έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠ.ΟΙ.Ο. (www.mnec.gr).



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης