Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υ.Π. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - Προκήρυξη Διαγωνισμού για την αντιμετώπιση της Φοροδιαφυγή

Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών προκήρυξε ανοικτό διαγωνισμό για την επιλογή της εταιρίας που θα αναλάβει την επικοινωνιακή εκστρατεία για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - Προκήρυξη Διαγωνισμού για την αντιμετώπιση της Φοροδιαφυγή

Αθήνα, 28.2.2008
       
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   
Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών προκήρυξε ανοικτό διαγωνισμό για την επιλογή της εταιρίας που θα αναλάβει την επικοινωνιακή εκστρατεία για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

   
Η Κυβέρνηση έχει πάρει σημαντικά μέτρα τα τελευταία χρόνια για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και με το Ν. 3610/2007 ενίσχυσε σημαντικά το οπλοστάσιο του Δημοσίου. Βασικός στόχος της πολιτικής για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής είναι η αλλαγή της νοοτροπίας των πολιτών και των φορολογικών οργάνων απέναντι στη φοροδιαφυγή. Η επικοινωνιακή εκστρατεία αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου αυτού, με την ενημέρωση των πολιτών. Με αυτή, θα επεξηγείται ότι η φοροδιαφυγή αποτελεί αρνητικό φαινόμενο για την οικονομία και την κοινωνία, καθώς τα έσοδα που χάνονται τα στερείται το κοινωνικό σύνολο. Στο πλαίσιο της εκστρατείας θα γίνει συνδυασμένη χρήση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για να εξασφαλισθεί η μέγιστη δυνατή ενημέρωση των πολιτών.

   
    Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 5.880.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Η προθεσμία για την υποβολή προσφορών λήγει στις 14 Απριλίου 2008. Η αναλυτική προκήρυξη του διαγωνισμού έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠ.ΟΙ.Ο. (www.mnec.gr).
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο