Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Επιστολή Δημήτρη Τσαμόπουλου για τις εκλογές της ΕΦΕΕΑ

Συνάδελφοι

Η σημερινή δύσκολη συγκυρία, αυξάνει την ευθύνη όλων μας.

Μόνο ενωμένοι, συσπειρωμένοι και μαζικοί θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε τα όσα αντιμετωπίζει ο κλάδος, να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, για την μικρομεσαία επιχείρηση, για τον Έλληνα φορολογούμενο, για τα παιδιά μας.

Όπως κάθε τριετία πιστοί στο ραντεβού μας σας καλούμε να ψηφίσετε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ στις εκλογές της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, από τις 18 έως και τις 25 Φεβρουαρίου 2017.

Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε, σε αυτή την πορεία των ετών, στην απερχόμενη διοίκηση και εμένα προσωπικά. Το βάρος της ευθύνης απέναντι σε σας μας καλεί να ξαναδιεκδικήσουμε τη εμπιστοσύνη σας μέσα από μια ανανεωμένη παράταξη αποτελούμενη από συνάδελφους που ήταν και στην προηγούμενη διοίκηση, κουβαλώντας την πείρα που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και νέους συναδέλφους που τίμησαν και κοσμούν το ψηφοδέλτιο μας. Όλοι μας όμως με διάθεση για προσφορά θα αγωνιστούμε για όλους μας.

Η διοίκηση της ένωσης μας είναι παρούσα και καθημερινά αγωνίζεται , με μοναδικό στόχο τα κλαδικά συμφέροντα , αλλά και τις δίκαιες απαιτήσεις των συναδέλφων. Ήταν δίπλα σας , αθόρυβα, χωρίς φανφάρες, χωρίς περιττές ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου, αλλά με ουσιαστικό έργο. Από τα γραφεία των υπουργείων δίνοντας μάχη για διόρθωση λαθών, αλλά και με εμπεριστατωμένες προτάσεις, μέχρι το πεζοδρόμιο όπου πολλάκις διαδηλώσαμε για τα δίκαια αιτήματα μας αλλά και για αιτήματα όλων των πολιτών.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα μεγάλα θέματα που αφορούν το κλάδο μας, όπως

• Κατοχύρωση του επαγγέλματος μας
• Απόκτηση ψηφιακής υπογραφής
• Τροποποίηση του κώδικα δεοντολογίας
• Επαγγελματική αλληλεγγύη

Συνάδελφοι

Η καταστροφή των λογιστικών γραφείων μας έρχεται εάν υιοθετήσουμε τις προτάσεις της Ομοσπονδίας Μισθωτών Λογιστών, που εκφράζεται στην ένωση μας μέσα από την ΑΣΦΕΕΑ, όπου με καμάρι δημόσια δηλώνει ότι είναι κομμάτι της ΠΑΣΕΒΕ, ενός κομματικού μηχανισμού.

Συνάδελφοι της ΑΣΦΕΕΑ

Όταν στη βουλή συζητιόταν το νομοσχέδιο για τους Ορκωτούς και εμείς παλεύαμε για να μη μπουν οι ορκωτοί στο επάγγελμα μας, η πρόεδρος σας (ΠΟΛ) δημόσια αναγνώρισε ότι καλά γίνεται η πιστοποίηση των Ορκωτών (εξετάσεις κλπ), και το μοναδικό μέλημα της ήταν οι ώρες εργασίας των υπαλλήλων. Αυτά θα έρθουν και στο επάγγελμα μας.

Όταν με αγωνία όλοι οι συνάδελφοι (και με δική σας παρότρυνση) διαδηλώναμε για το μέλλον μας, εσείς ήσασταν μονίμως απόντες, ήσασταν κάτω από τις κομματικές σας ταυτότητες, με μοναδικό σας μέλημα να συσπειρώσετε την ΕΦΕΕΑ κάτω από συγκεκριμένα χρώματα.

Κύριοι η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. το μόνο χρώμα που αναγνωρίζει είναι η αγωνία του συναδέλφου για την επιβίωση του. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ είτε σας αρέσει, είτε όχι.

Συνάδελφοι με τη ψήφο σας σήμερα αποφασίστε τι θα επιλέξετε. Την συνέχιση των αγώνων που δίνουμε ως Ελεύθεροι Επαγγελματίες ή τη διάλυση της ΕΦΕΕΑ, όπως επιδιώκει η ΑΣΦΕΕΑ για να παραμείνει μόνο η Ομοσπονδία Μισθωτών Λογιστών;

Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


Με εκτίμηση
Δημήτρης Τσαμόπουλος


Με σεβασμό σας παρουσιάζω το ψηφοδέλτιο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
2 ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
3 ΓΚΟΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
4 ΖΕΡΒΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
5 ΚΑΡΟΥΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
6 ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ
7 ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
8 ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
9 ΛΙΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ
10 ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
11 ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
12 ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
13 ΝΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
14 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
15 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ
16 ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1 ΓΚΟΥΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2 ΚΑΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
3 ΛΙΑΣΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
4 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
5 ΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1 ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
2 ΛΙΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3 ΛΙΩΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
4 ΣΑΡΜΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
5 ΣΟΦΡΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
6 ΧΑΝΤΖΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο