Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Έκδοση νέου Διορθωτικού Δελτίου Τιμών Φαρμάκων Ανθρώπινης χρήσηςΜε την Γ5(α)/Γ.Π. 8763/15.2.2017, εκδίδεται νέο Διορθωτικό Δελτίο Τιμών Φαρμάκων Ανθρώπινης χρήσης και καθορίζονται οι ανώτατες τιμές πώλησης των εν λόγω φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης, που θα ισχύσουν σε όλη την Επικράτεια, ως ο συνημμένος πίνακας.

Στις Χονδρικές και Νοσοκομειακές τιμές δεν περιλαμβάνεται Φόρος Προστιθέμενης Αξίας.
Στις Λιανικές τιμές έχει συμπεριληφθεί και ο αναλογών ΦΠΑ ήτοι 6% ή 13% ανά περίπτωση.
Στις περιοχές που ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ, τα φάρμακα θα πωλούνται σε λιανικές τιμές μειωμένες κατά 1,89% και κατά 3,54% για συντελεστή 13%.

Η απόφαση ισχύει για τους ΚΑΚ, τα Νοσοκομεία, τις Ιδιωτικές Κλινικές, τις φαρμακαποθήκες, συνεταιρισμούς και τα φαρμακεία από 20-2-2017.

Από την έκδοση της απόφασης, η ημερομηνία έναρξης ισχύος για τα φαρμακεία της με αριθμ. πρωτ. Γ5(α)/Γ.Π.97307/23.12.2016 υπουργικής απόφασης με θέμα: Δελτίο τιμών φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης. (Ανατιμολόγηση), μετατίθεται στις 20-2-2017.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο