Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Επιστολή Λ.Σ.Α. για ενέργειες κατά του ασφαλιστικούΕλ. Βενιζέλου 75, Νέα Ιωνία, 14231.
Τηλ.: 210 51.38.289, 210 51.57.310, [email protected], www.lsa.gr

Προς:
1. Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Πρόεδρο κο Κόλλια
2. Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, Πρόεδρο κο Χατζηθεοδοσίου
3. ΣΕΒ, Σύνδεσμο επιχειρήσεων και βιομηχανιών, Πρόεδρο κο Φέσσα
4. ΕΒΕΑ, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Πρόεδρο κο Μίχαλο

Κοινοποίηση:
1. Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος
2. Taxheaven

Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2017

Θέμα: «Ενημέρωση για τυχόν ενέργειές σας κατά του ασφαλιστικού.»

Αξιότιμοι κύριοι,

Δεδομένου ότι οι διατάξεις του νέου ασφαλιστικού νόμου επηρεάζουν το σύνολο των αυτοαπασχολούμενων και ελευθέρων επαγγελματιών, καθώς και το σύνολο των επιχειρήσεων της χώρας, παρακαλούμε πολύ, όπως μας ενημερώσετε εάν πρόκειται να υποβάλετε προσφυγή κατά των ως άνω διατάξεων, καθώς και το πόσο σύντομα σκοπεύετε να πράξετε τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Σε αναμονή της ενημέρωσής σας.

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Κυριακόπουλος Νικόλαος

Η Γεν. Γραμματέας
Πολίτου Μαρίνα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΕΦΚΑ
  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο