Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΓΣΕΕ: Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία για το Ασφαλιστικό

26 Φεβρουάριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση νέας 24ωρης γενικής πανελλαδικής απεργίας για την ημέρα συζήτησης του σχεδίου νόμου για το Ασφαλιστικό στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Επίσης, απόφασισε και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων και κοινών αγωνιστικών εκδηλώσεων με τις ομοσπονδίες και τα πρωτοβάθμια σωματεία κατά τις ημέρες συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου.
ΓΣΕΕ: Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία για το Ασφαλιστικό
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση νέας 24ωρης γενικής πανελλαδικής απεργίας για την ημέρα συζήτησης του σχεδίου νόμου για το Ασφαλιστικό στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Επίσης, απόφασισε και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίων και κοινών αγωνιστικών εκδηλώσεων με τις ομοσπονδίες και τα πρωτοβάθμια σωματεία κατά τις ημέρες συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου.

Ακόμα, η ΓΣΕΕ αποφάσισε την υποστήριξη απεργιακών κινητοποιήσεων, που θα πραγματοποιήσουν οι ομοσπονδίες για το ασφαλιστικό, καθώς επίσης ειδικές πρωτοβουλίες μαζί με ομάδες εργαζομένων, που θεωρούν ότι πλήττονται από τις ασφαλιστικές ρυθμίσεις (ΒΑΕ, ενοποιήσεις ταμείων, ΓΕΝΟΠ, ΟΤΟΕ, ξενοδοχοϋπάλληλοι κλπ.), και το συντονισμό της δράσης των κινητοποιήσεων με την ΑΔΕΔΥ και τις ενώσεις επιστημόνων - εργαζομένων.

Τις εξελίξεις, αλλά και τη συνέχεια της τακτικής των συνδικάτων, θα αποφασίσει έκτακτη συνεδρίαση της διοίκησης της ΓΣΕΕ, ενώ τα συνδικάτα καλούν παράλληλα τους εργοδότες να προσέλθουν με βελτιωμένες προτάσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τη σύμβαση. Η ΓΣΕΕ δηλώνει αποφασισμένη να διεκδικήσει την ενίσχυση της χρηματοδότησης της κοινωνικής ασφάλισης, την εξόφληση των οφειλών προς τα Ταμεία, τη βελτίωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας και της κοινωνικής αποτελεσματικότητας του Συστήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Πηγή Καθημερινή



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης