Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αυξήσεις έως 3,5% στους μισθούς για το 2008 ανακοινώνει το Μάρτιο η κυβέρνηση

Αυξήσεις έως 3,5% στους μισθούς και 4% για τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στο Μάρτιο η κυβέρνηση για το 2008.

Αυξήσεις έως 3,5% στους μισθούς για το 2008 ανακοινώνει το Μάρτιο η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση επιμένει σε αυξήσεις λίγο πάνω από το μέσο πληθωρισμό του 2007 (2,9%)

Αυξήσεις έως 3,5% στους μισθούς και 4% για τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στο Μάρτιο η κυβέρνηση για το 2008.

Τη Δευτέρα το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφη.

Όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπ.Παπασπύρος, η εισοδηματική πολιτική θα ανακοινωθεί το Μάρτιο.

Ο κ. Παπασπύρου είπε ακόμα ότι η εισοδηματική πολιτική δεν μπορεί να έχει ονομαστική απόκλιση από τον πληθωρισμό και ότι η ΑΔΕΔΥ ζητεί ριζική αναδιάρθρωση του μισθολογίου.

Για εμάς, τόνισε, πρέπει να υπάρξει ένα δίκαιο, αξιοκρατικό σύστημα αμοιβών. Η ΑΔΕΔΥ ζητεί νέο μισθολόγιο με κατώτατο μισθό τα 1.300 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον ιδιωτικό τομέα, η ΓΣΕΕ ζητά αυξήσεις έως 10,5% για τα κατώτερα ημερομίσθια, ενώ η εργοδοτική πλευρά συζητά για αυξήσεις κοντά στο 4%.

Πηγή In.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο