Αποτελέσματα live αναζήτησης

Διεξαγωγή επιμορφωτικού σεμιναρίου στην Κέρκυρα με θέμα: «Η εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου»

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Κέρκυρα σεμινάριο με θέμα:

«Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην ΚΕΡΚΥΡΑ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ (Αριστοτέλους 2 και Καποδιστρίου), τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 και θα έχει διάρκεια 5 ώρες.

Ώρα προσέλευσης 16:00 μ.μ. Εισηγητής: Λιάζος Παλαιολόγος Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

1. Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.

2. Οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).

3. Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν στο 16ο ΠΤ Ιονίων Νήσων με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2017, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.

Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2017,η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες εφόσον έχουν παρακολουθήσει το σύνολο του σεμιναρίου και κατόπιν αίτησής τους.

Αιτήσεις θα αποστέλλονται είτε ηλεκτρονικά στο 16ο Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], είτε με fax στο 2661042388.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2661041148, fax: 2661042388 – e-mail: [email protected] (αρμόδια επικοινωνίας κα Χρύσα Παπακώστα)

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το 16ο Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων αλλά και από την ιστοσελίδα του ΟΕΕ (www.oe-e.gr)

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης