Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κλειστά σήμερα σχολεία, ΑΕΙ και ΤΕΙ, λόγω της κακοκαιρίας

18 Φεβρουάριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
  • Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα τα σχολεία στην Ανατολική και Δυτική Αττική, καθώς επίσης και τα σχολεία της νομαρχίας Αθηνών.
Κλειστά τη Δευτέρα σχολεία, ΑΕΙ και ΤΕΙ, λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα τα σχολεία στην Ανατολική και Δυτική Αττική, καθώς επίσης και τα σχολεία της νομαρχίας Αθηνών.

Τα Πανεπιστήμια που παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα είναι το Πάντειο, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η πλειοψηφία των Τμημάτων του ΕΜΠ, το ΤΕΙ Αθήνας και το ΤΕΙ Πειραιά.

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της νομαρχίας Αθηνών βρίσκονται στους 48 Δήμους που ανήκουν στην χωρική αρμοδιότητα της Νομαρχίας και είναι:

* Αγ.Αναργύρων, Αγ.Βαρβάρας, Αγ.Δημητρίου, Αγ.Παρασκευής, Αθηναίων, Αιγάλεω, Αλίμου, Αμαρουσίου, Αργυρουπόλεως, Βριλησσίων, Βύρωνος, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Δάφνης, Ελληνικού, Ζωγράφου, Ηλιουπόλεως, Ηρακλείου, Ιλίου, Καισαριανής , Καλλιθέας, Καματερού, Κηφισιάς, Λυκοβρύσεως, Μελισσίων, Μεταμορφώσεως, Μοσχάτου, Ν.Ερυθραίας, Ν.Ιωνίας, Ν.Σμύρνης, Ν.Φιλαδέλφειας, Ν.Χαλκηδόνας, Ν.Ψυχικό, Παπάγου, Περιστερίου, Πετρούπολης, Πεύκης, Π.Φαλήρου, Ταύρου, Υμηττού, Φιλοθέης, Χαϊδαρίου, Χαλανδρίου, Χολαργού, Ψυχικού, Εκάλης, Νέας Πεντέλης, Πεντέλης.

Λόγω των καιρικών συνθηκών, κλειστοί θα παραμείνουν και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του δήμου Αθηναίων.

Με απόφαση της νομαρχίας Πειραιά κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που βρίσκονται στην περιοχή ευθύνης της. Η απόφαση αφορά τους δήμους:

* Πειραιά, Κερατσινίου, Κορυδαλλού, Νίκαιας, Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Περάματος, Δραπετσώνας, Σαλαμίνας, Αμπελακίων, Αίγινας, Ύδρας, Πόρου, Σπετσών, Μεθάνων, Τροιζηνίας, Κυθήρων και την Κοινότητα Αγκιστρίου.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία των νομών: Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Κυκλάδων, Ηρακλείου Ρεθύμνης, Λασιθίου και Χανίων. Κλειστά τα σχολεία του Πηλίου στη Μαγνησία.

Επιπλέον, κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία σε πέντε δήμους και σε τρία δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Αιγίου.

Συγκεκριμένα,κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στους δήμους Καλαβρύτων, Παϊων, Λευκασίου, Αροανίας και Αιγείρας.

Επίσης δεν θα λειτουργήσει το δημοτικό σχολείο στην κοινότητα στο Λεοντίου, όπως και τα σχολεία στα δημοτικά διαμερίσματα Μαυρικίου, Κουνινάς και Μελισσίων του δήμου Αιγίου.

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, θα ληφθεί νέα απόφαση για την λειτουργία των σχολείων.

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στη Βόρειο Ελλάδα.

Πηγή in.gr


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης