Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Καταδίκη της Ελλάδας για Ο.Α.

Δυσάρεστη εξέλιξη, που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τις κινήσεις για το θέμα της Ολυμπιακής, χαρακτήρισε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης την απόφαση του Ευρωδικαστηρίου.

Καταδίκη της Ελλάδας για Ο.Α.

Δυσάρεστη εξέλιξη, που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τις κινήσεις για το θέμα της Ολυμπιακής, χαρακτήρισε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης την απόφαση του Ευρωδικαστηρίου.

Σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Χατζηδάκης σημειώνει ότι η απόφαση αυτή αποτελεί έναν ακόμη κρίκο που έρχεται να προστεθεί σε μια αλυσίδα καταδικαστικών αποφάσεων των τελευταίων ετών και δίνει έμμεσα απάντηση σε όσους –είτε σκόπιμα είτε από άγνοια– εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι η Ολυμπιακή δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Στη δήλωσή του ο υπουργός Μεταφορών επαναλαμβάνει τη βούληση της κυβέρνησης για την εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης για το μέλλον της Ολυμπιακής εντός του 2008 και αναλύει τις τρεις βασικές προτεραιότητες, προς την κατεύθυνση αυτή, που είναι:

- Η συνέχιση των διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

- Η ανάπτυξη ειλικρινούς διαλόγου με τους εργαζομένους, με βάση τις ήδη διατυπωθείσες δεσμεύσεις της κυβέρνησης για τους ίδιους.

- Η αναζήτηση ενός νέου εταιρικού σχήματος, το οποίο θα είναι συμβατό με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και θα μπορεί να προσελκύσει αξιόπιστους επενδυτές. Καταλήγοντας ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνει ότι θέλουμε να κρατήσουμε το όνομα και το σήμα της Ολυμπιακής, όχι όμως τα προβλήματα και τα χρέη της.

Πηγή Express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο