Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Επιστολή Προέδρου Π.Ο.Φ.Ε.Ε. προς τον Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. σχετικά με την διερεύνηση δυνατότητας προσφυγής στο Σ.τ.Ε. για το νέο ασφαλιστικόΠρος Τον Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Καββαθά Γεώργιο

Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2017
Αρ. Πρωτ. Εξερχομένου 078

Θέμα: «Διερεύνηση δυνατότητας προσφυγής στο Σ.τ.Ε. για το νέο ασφαλιστικό»


Η Ομοσπονδία μας ήταν η πρώτη που πήρε θέση παραθέτοντας τα πρώτα σχετικά παραδείγματα καταδεικνύοντας το πρόβλημα που θα δημιουργήσει το νέο ασφαλιστικό με το υψηλό ποσοστό εισφορών το οποίο θα «γονατίσει» την ήδη ταλαιπωρημένη - φορολογικά και οικονομικά - τάξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Με ενημερωτικά δελτία τύπου και συμμετοχή σε διαβουλεύσεις και κινητοποιήσεις μαζί με όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς από το ξεκίνημα της νομοθετικής διαδικασίας του νέου ασφαλιστικού, αναγνωρίζοντας όμως την ανάγκη για την μόνιμη και συνετή ρύθμιση του, η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για την συνέχεια των ενεργειών και των κινήσεων αυτών καλεί την Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., το ανωτεροβάθμιο όργανο της, να διερευνήσει την δυνατότητα προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ελεγχθεί το θέμα της συνταγματικότητας ή μη του νέου αυτού ασφαλιστικού.


Μετά τιμής,

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Καμπάνης Βασίλειος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο