Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πόσες είναι οι ενεργές επιχειρήσεις που εμφανίζονται στο Taxis

Απάντηση στη Βουλή έδωσε η Υφυπουργός κα Παπανάτσιου σε ερώτηση βουλευτή σχετικά με την αναντιστοιχία των επιχειρήσεων που είναι εγγεγραμμένες στο TAXIS με αυτές που είναι εγγεγραμμένες στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.)

Με βάση τα μηχανογραφικά αρχεία της Διεύθυνσης Παροχής Φορολογικών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, όπως αυτά ενημερώνονται και συντηρούνται κατ’ αρμοδιότητα από τις Δ.Ο.Υ., τα στοιχεία που αφορούν σε σύνολα εγγεγραμμένων φορολογικών οντοτήτων στο ΜΗΤΡΩΟ TAXIS περιέχονται στον παρακάτω πίνακα:

   
ΕΝΕΡΓΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ TAXIS ΠΛΗΘΟΣ

 
ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ 1.607.938
ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ- ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ 613.135
   
ΣΥΝΟΛΟ 2.221.085


Τα στοιχεία αυτά αφορούν σε επιχειρήσεις ατομικές και νομικών προσώπων/οντοτήτων, ανεξάρτητα της επιχειρηματικής ή της φορολογικής τους δραστηριότητας, της κατηγορίας και της μορφής που εντάσσονται καθώς και το αν εγγράφονται ή όχι στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο. Ως μόνο κριτήριο για την άντλησή τους, τέθηκε η συνθήκη της μη καταχωρημένης ημερομηνίας διακοπής εργασιών στο ΜΗΤΡΩΟ TAXIS.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • Φορολογία κατοίκων εξωτερικού
Up
Close
Close
Κλείσιμο