Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πόσες είναι οι ενεργές επιχειρήσεις που εμφανίζονται στο Taxis

Απάντηση στη Βουλή έδωσε η Υφυπουργός κα Παπανάτσιου σε ερώτηση βουλευτή σχετικά με την αναντιστοιχία των επιχειρήσεων που είναι εγγεγραμμένες στο TAXIS με αυτές που είναι εγγεγραμμένες στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.)

Με βάση τα μηχανογραφικά αρχεία της Διεύθυνσης Παροχής Φορολογικών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, όπως αυτά ενημερώνονται και συντηρούνται κατ’ αρμοδιότητα από τις Δ.Ο.Υ., τα στοιχεία που αφορούν σε σύνολα εγγεγραμμένων φορολογικών οντοτήτων στο ΜΗΤΡΩΟ TAXIS περιέχονται στον παρακάτω πίνακα:

   
ΕΝΕΡΓΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ TAXIS ΠΛΗΘΟΣ

 
ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ 1.607.938
ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ- ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ 613.135
   
ΣΥΝΟΛΟ 2.221.085


Τα στοιχεία αυτά αφορούν σε επιχειρήσεις ατομικές και νομικών προσώπων/οντοτήτων, ανεξάρτητα της επιχειρηματικής ή της φορολογικής τους δραστηριότητας, της κατηγορίας και της μορφής που εντάσσονται καθώς και το αν εγγράφονται ή όχι στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο. Ως μόνο κριτήριο για την άντλησή τους, τέθηκε η συνθήκη της μη καταχωρημένης ημερομηνίας διακοπής εργασιών στο ΜΗΤΡΩΟ TAXIS.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο