Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα συνδρομητική υπηρεσία - Παρακολουθήστε όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) σε προνομιακές τιμέςΗ ομάδα του κόμβου TAXHEAVEN  στην προσπάθειά της να προσφέρει διαρκώς νέες και συνάμα καινοτόμες υπηρεσίες ξεκίνησε πρώτη, από τις αρχές του 2014, τη διεξαγωγή διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) με θεματολογία που άπτεται του επαγγέλματός μας, δίνοντας έτσι στους συναδέλφους απ’ όλη την Ελλάδα τη δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων από την άνεση του γραφείου τους, δηλαδή χωρίς τη φυσική τους παρουσία.


Όλο αυτό το διάστημα η επιστημονική ομάδα και οι τεχνικοί του κόμβου εξελίσσουν συνεχώς την πρωτοποριακή πλατφόρμα διεξαγωγής των διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) έχοντας πάντα ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους τους συμμετέχοντες και την ποιοτική παροχή υπηρεσιών. Η διαδικασία αναβάθμισης της πλατφόρμας διεξαγωγής θα συνεχιστεί με την ίδια ζέση, ενώ ταυτόχρονα θα εμπλουτίζεται η θεματολογία των σεμιναρίων.
Η επιστημονική ομάδα σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα, αφενός μεν, κατανοώντας τις αγωνίες όλων των συναδέλφων λογιστών-φοροτεχνικών, την ανάγκη τους για συνεχή ενημέρωση, αφετέρου δε, τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ταλανίζει τη χώρα, προχώρησαν στη δημιουργία μιας νέας συνδρομητικής υπηρεσίας.

Μέσω της νέας αυτής υπηρεσίας θα δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης για ένα έτος, όλων των διαδικτυακών σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν από τον κόμβο, με τα γνωστά σε όλους πλεονεκτήματα της διαδραστικής μας πλατφόρμας, με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα που μόνο το TAXHEAVEN και οι εισηγητές του μπορούν να εγγυηθούν.

Η υπηρεσία "Taxheaven Webinars" προσφέρεται στην προνομιακή τιμή-προσφορά των 150,00€ πλέον ΦΠΑ.

Ειδικά για όσους είναι εγγεγραμμένοι στις ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ (Αρχείο νόμων και αποφάσεων, προσωπική βιβλιοθήκη κ.λπ.) η τιμή διαμορφώνεται στα 100,00€ πλέον ΦΠΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι η τιμή παρακολούθησης κάθε μεμονωμένου σεμιναρίου εξακολουθεί να ανέρχεται στα 35,00€, για όσους δεν επιθυμούν να αποκτήσουν την νέα συνδρομητική υπηρεσία των webinars.

Σημείωση: Τα παραπάνω ισχύουν και για τους συναδέλφους που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο από τα σεμινάρια που έχουν προγραμματιστεί (μεμονωμένα), καταβάλλοντας τη διαφορά του κόστους.


Πληροφορίες για τα προγραμματιζόμενα σεμινάρια στην πορεία του έτους μπορείτε να βλέπετε από εδώ.


Εγγραφή στην προσφορά μας μπορείτε να κάνετε εδώ.


Πλεονεκτήματα των online σεμιναρίων μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας του κόμβου:

•    Παρακολούθηση χωρίς φυσική παρουσία από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή, από το γραφείο ή από οποιοδήποτε άλλο μέρος.
•    Δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
•    Ταυτόχρονη προβολή εισηγητών, διαφανειών (όταν είναι διαθέσιμες από τους εισηγητές) και ερωτημάτων στην οθόνη του υπολογιστή.
•    Δυνατότητα επικοινωνίας με chat μεταξύ των συμμετεχόντων, αλλά και των συντονιστών του σεμιναρίου.
•    Δυνατότητα αποθήκευσης όλων των ερωτημάτων καθώς και των απαντήσεων που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων.
•    Εκτύπωση πιστοποιητικού παρακολούθησης απευθείας από τον υπολογιστή.
•  Δυνατότητα αποθήκευσης των σημειώσεων (όποτε παρέχονται από τους εισηγητές) καθώς και άλλων αρχείων που δίδονται κατά τη διάρκεια παρακολούθησης του σεμιναρίου.
•    Δυνατότητα καταγραφής σημειώσεων κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
•   Οι συμμετέχοντες μπορούν να προσαρμόσουν τα παράθυρα της πλατφόρμας σε όποια διάσταση θέλουν έτσι ώστε να παρακολουθούν άνετα όλες τις πληροφορίες σε οποιαδήποτε διάσταση και ανάλυση οθόνης διαθέτουν.
•    Δυνατότητα μαγνητοσκοπημένης παρακολούθησης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, σε περίπτωση αδυναμίας κατά τη διάρκεια που πραγματοποιείται (online).Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο