Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Τ. Πετρόπουλος: «Θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των οφειλόμενων εισφορών δικηγόρων - αγροτών, κ.λπ. για το 2016»Την πρόθεση του υπ. Εργασίας να βρει λύση στις οφειλόμενες εισφορές του 2016 ορισμένων επαγγελματικών ομάδων (δικηγόρων,αγροτών κλπ) εξέφρασε ο Υφυπουργός Εργασίας κος Τ. Πετρόπουλος κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου η οποία δόθηκε εχθές για την παρουσίαση του ΕΦΚΑ.

Ο υφυπουργός ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Είναι ένα θέμα που μας προβληματίζει και το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του ΕΦΚΑ θα αντιμετωπίσει αυτές τις περιπτώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει οποιοσδήποτε διωκτικός μηχανισμός εναντίων αγροτών, δικηγόρων, μηχανικών, γιατρών, που δεν έχουν καταβάλει εισφορές αυτή την στιγμή. Θα το διευθετήσουμε το θέμα, ιδίως για τους δικηγόρους που όλη την χρονιά λόγω της αποχής δεν είχαν καθόλου εισοδήματα και είναι ένα πρόβλημα αυτό. Δεν θα πάμε να στραγγαλίσουμε τον κόσμο, θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα θεωρώ με επιτυχία»
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο