Ειδήσεις Εργατικά - Ασφαλιστικά

Τ. Πετρόπουλος: «Θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των οφειλόμενων εισφορών δικηγόρων - αγροτών, κ.λπ. για το 2016»Την πρόθεση του υπ. Εργασίας να βρει λύση στις οφειλόμενες εισφορές του 2016 ορισμένων επαγγελματικών ομάδων (δικηγόρων,αγροτών κλπ) εξέφρασε ο Υφυπουργός Εργασίας κος Τ. Πετρόπουλος κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου η οποία δόθηκε εχθές για την παρουσίαση του ΕΦΚΑ.

Ο υφυπουργός ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Είναι ένα θέμα που μας προβληματίζει και το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του ΕΦΚΑ θα αντιμετωπίσει αυτές τις περιπτώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει οποιοσδήποτε διωκτικός μηχανισμός εναντίων αγροτών, δικηγόρων, μηχανικών, γιατρών, που δεν έχουν καταβάλει εισφορές αυτή την στιγμή. Θα το διευθετήσουμε το θέμα, ιδίως για τους δικηγόρους που όλη την χρονιά λόγω της αποχής δεν είχαν καθόλου εισοδήματα και είναι ένα πρόβλημα αυτό. Δεν θα πάμε να στραγγαλίσουμε τον κόσμο, θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα θεωρώ με επιτυχία»
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο