Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Επίσημη καταγγελία Ε.Σ.Κ.Ο. για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε.ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΣΚΟ                                                                      
                                                                                                                     
30/12/2016

Οι Κομματικοί μηχανισμοί έδρασαν και πάλι στο ΟΕΕ, συνεδρίασε η εφορευτική επιτροπή μετά από ένσταση που υποβλήθηκε από την παράταξη του ΠΑΣΟΚ, η οποία ανέτρεψε το αρχικό αποτέλεσμα με μία έδρα υπέρ της παράταξης του ΠΑΣΟΚ και της ΑΚΙΟΕ και έκλεψε μια έδρα από εμάς τους μικρούς της ΕΣΚΟ χωρίς τα μέσα και τις προσβάσεις, και από την Διαδικτυακή.

Όχι Κύριοι των Κομμάτων. Ως εδώ. Φτάνει πια η κοροϊδία δεν κοιμόμαστε ύπνο βαθύ, θα μας βρείτε μπροστά σας, δεν θα σηκώσουμε τα χέρια από αυτό που κερδίσαμε στις εκλογές της 11/12/2016. Μας ανήκει και θα το διεκδικήσουμε... θα μας βρείτε μπροστά σας και πιστεύω η Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία αναγκαζόμαστε να στραφούμε ως μοναδική επιλογή απονομής δικαιοσύνης και δίκαιου καταλογισμού ψήφων και εδρών,  να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Συνάδελφοι ξυπνήστε από τον ύπνο σας και ελάτε μαζί μας να παλέψουμε για το δίκιο μας, αφήνοντας τις λογομαχίες και τα πληκτρολόγια. Δεν είμαι αυτός που θα αλλάξει και θα καταστρέψει τους μηχανισμούς αλλά είμαι αυτός που μαζί σας θα κάνει  την προσπάθεια που από εμάς περιμένει το σύνολο των συνάδελφων.

Για την ΕΣΚΟ

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Ίσαρης

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Κ.Ο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 
ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ     

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ AΘΑΝΑΣIOΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο